Evo i mog napaćenog doprinosa. danas u Arizoni, vetar sa juga, malo me je poremetio, Mislim oko 20 dijabola.
Express, cz200, optika hawke model NOUTCR. Čisto da vidimo jel može neko gore.
Mislim da nije ni poenta slikati i pokazivati samo perfektne pogodke. Na kraju krajeva, mi smo samo velika deca sa svojim igračkama .... sve ima svoju draž.
Ja verujem da treba sve pokazati. A ako je slikana smao najbolja grupa onda naglasiti to. ili dati sliku i jedne od lošijih grupa. Ovde smo svi manje više istih (ne)sposobnosti, ćoravosti, oboljenja. Bitno je pokazati da kada duva vetar ni lg400 nije puno bolji od gsg pr 900w.
Treba prevazici ego, bez obzira dal je do strelca, opreme ili vetra, i ostaviti realnu sliku.
Nekad sve kroz jednu, nekad ko sacmarica, pa kako nam tog dana padne horoskop...
Lepo kažu ljudi za takve slučajeve "ne lažeš mene, već sebe". Elem, to što će neko da postavi pogotke u fullu, a sve ostale da obriše, ili što će da izbuši metu sa olovkom...to ne znači da ću ja da se klanjam do zemlje na tako nešto, uvek mi je ta neka doza rezerve. A i, sve se to vidi kada se dođe na nekakav skup, pa se krene sa pokazivanjem ne/umeća i onda ona klasika: vetar je bio jak, vetar je neujednačen, optika mi se pomerila, trema učinila svoje (u stvari, jedino to mogu da priznam u malom %)....Mars ušao u sazvežđe Neptuna.... Tako da, samo opušteno, fala Bogu ima pregršt dešavanja, a gde će se pokazati umeće...eh da, ipak nema još uvek pravih dešavanja, ova za seke ne računam .