sokolicc
Active member
Поздрав, колеге,
Излете ми на Алију још одавно реклама за хрони.
Сличан (барем по сликама) сам видео у Паниму ал' цена дупло већа па ме занима да ли неко има искуства с оваквим моделима (панимским или кинеским, свеједно), ваљају ли чему итд?
Чешљао сам форум и не нађох неку тему везану за ове моделе, ако постоји нек модератори опросте, обришу ову и пребаце објаву у одговарајућу тему.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD4,754.86 56%OFF | Bluetooth-Compatible Chronograph Speed Meter Velocity LCD Screen Display Speed Measuring Instruments Slingshot Bow Speed Meter
a.aliexpress.com
Излете ми на Алију још одавно реклама за хрони.
Сличан (барем по сликама) сам видео у Паниму ал' цена дупло већа па ме занима да ли неко има искуства с оваквим моделима (панимским или кинеским, свеједно), ваљају ли чему итд?
Чешљао сам форум и не нађох неку тему везану за ове моделе, ако постоји нек модератори опросте, обришу ову и пребаце објаву у одговарајућу тему.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD4,754.86 56%OFF | Bluetooth-Compatible Chronograph Speed Meter Velocity LCD Screen Display Speed Measuring Instruments Slingshot Bow Speed Meter
41.35€ 61% OFF|Bluetooth kompatibler Chronograph Geschwindigkeit messer Geschwindigkeit LCD Bildschirm Anzeige Geschwindigkeit messgeräte Schleuder bogen Geschwindigkeit messer| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com