Korona

Srecno ozdravljenje kolega! Nisam ni sumnjao da ce sve biti kako treba, bas mi je drago da si se oglasio.
Ziv bio!

Bravo, drago mi je da te cujemo zivog i polu-zdravog. Sad negde na oporavak uz 20 kutija dijabola i uzivaj.

kircan said:
Bravo, drago mi je da te cujemo zivog i polu-zdravog. Sad negde na oporavak uz 20 kutija dijabola i uzivaj.

radićemo na tome da kod kumare uz top *****i blagu klimu oporavimo ta pluća :D :D :D :D

tako i treba, da svi budemo zivi i zdravi da se lepo sto kaze ledeni opet prepucavamo u vezi nebitnih stvari

kircan said:
tako i treba, da svi budemo zivi i zdravi da se lepo sto kaze ledeni opet prepucavamo u vezi nebitnih stvari

Upravo tako kolega, nista nije vaznije od zdravlja, sve ostalo je sporedno. Svako dobro!

Pozdrav drugari. Jutros u 8h. mi je dijagnostifikovan COVIDE-19. Za sad je sve ok, u kucnoj izolaciji sam. Pozdrav i svako dobro!

NOSITE MASKE OBAVEZNO I NE SLUSAJTE STA NEVERNE TOME PRICAJU!!!

Drži se kolega , daće Bog da sve bude dobro, leži i pridržavaj se saveta lekara.
Svako dobro i brzo ozdravljenje!!!

Ne daj se kolega! Proci ce i to.
Samo pazi dok si u izolaciji da ti mnogo ne padne nivo olova u krvi... ;)

Kolega Glock17 izguraj to i da se završi samo na samoizolaciji.Barem imaš dijabola :D

Sve najbolje kolega i sto brzi oporavak ti zelim. Da opet pravis dobre grupe uskoro.

Ne brini može to da prođe sa veoma lakim simptomima. Mene je potkačilo u prvom naletu još 6.Marta. Zakačio sam fotkajući koncert u Niškom simfonijskom i družeći se sa muzičarima. To je bilo drugo veće žarište. Prošlo je sa lakšim simptomima. Neki od prijatelja su bili registrovani nisu ni imali simptome. Rade u kliničkom sa kovid pacijentima, pa su im otkrili u rutinskoj kontroli. Tako da ne brineš. Ne mora da bude uvek opasno.

Želim ti brz oporavak bez simptoma.

Naravno nosite maske. Nije zezanje nema ovde jakih i neće mene.

Ne daj se druze, samo pozitivno i bice sve u redu.
Slusaj sta ti savetuju lekari i preguraces.
Svaki dobro ti zelim. 👍

Kako je napreduje kolega Pani?

Ja sam uveren da sam to čudo preležao još u januaru u prvom naletu, kada koronu niko nije ni spominjao. Strašan kašalj 5 noći, gušenje, trmperatura i malaksalost. Ukupno me treslo skoro 3 nedelje. Siguran sam da je to bila korona.
PS. Nosite maske i čuvajte se, manite šta pričaju razni kovidioti.

Users who are viewing this thread

Back