SrpcheTheGreat
Well-known member
Ako sam dobro shvatio, visina najnizeg reda meta je u.visini puskena stolu?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
SrpcheTheGreat said:A kolika je visina stola
SrpcheTheGreat said:Ako sam dobro shvatio, visina najnizeg reda meta je u.visini puskena stolu?
Shvatio sam da se pitanjem o tome da li me zanima nadmorska visina podsmevate. Ne ne zanima me nadmorska visina, ponovo sam procitao vas odgovor I sve shvatio. Izvinjavam se...pozdravwooyadeen said:Pitanje niko nije izvrgao podsmehu (nije mi jasno zašto ste tako pomislili). Za trening je sasvim dovoljan podatak da je centar kompletnog papira u visini sa puškom, tako je uostalom na svakom ozbiljnom takmičenju. Pošto imamo tri različite mete (za WRABF 25, WRABF 50, EBR 90)i sve tri su standardne, odgovor je univerzalan, bez obzira na visinu stola i nadmorsku visinu.
Pošto sam mislio (sudeći po Vašem pitanju) da je pitate zbog nečeg drugog, dao sam sve podatke na koje Ste mogli misliti čak i ako Vas nešto drugo zanima.
Jos jedan nesporazum. Meni je centar mete centar kruga, a vama centar papira na kome je 25 krugova. Tako da je to jos jedan nesporazum koji je doveo do moje neprimerene reakcije. Jos jednom se izvinjavam. PozdravSrpcheTheGreat said:Shvatio sam da se pitanjem o tome da li me zanima nadmorska visina podsmevate. Ne ne zanima me nadmorska visina, ponovo sam procitao vas odgovor I sve shvatio. Izvinjavam se...pozdravwooyadeen said:Pitanje niko nije izvrgao podsmehu (nije mi jasno zašto ste tako pomislili). Za trening je sasvim dovoljan podatak da je centar kompletnog papira u visini sa puškom, tako je uostalom na svakom ozbiljnom takmičenju. Pošto imamo tri različite mete (za WRABF 25, WRABF 50, EBR 90)i sve tri su standardne, odgovor je univerzalan, bez obzira na visinu stola i nadmorsku visinu.
Pošto sam mislio (sudeći po Vašem pitanju) da je pitate zbog nečeg drugog, dao sam sve podatke na koje Ste mogli misliti čak i ako Vas nešto drugo zanima.
SrpcheTheGreat said:Bas sam se obrukao. Izvinjavam se jos jednom!!!!
SrpcheTheGreat said:Shvatio sam da se pitanjem o tome da li me zanima nadmorska visina podsmevate. Ne ne zanima me nadmorska visina, ponovo sam procitao vas odgovor I sve shvatio. Izvinjavam se...pozdrav
SrpcheTheGreat said:Bas sam se obrukao. Izvinjavam se jos jednom!!!!
Sve je u redu, nema glupih pitanja, ovde smo da učimo i pomažemo jedni drugima.SrpcheTheGreat said:Naravno. Sada kada je gosin Joca izbacio dimenzije meta, sva moja pitanja pre svega meni izgledaju totalno tupava. Ali to je rezultat mog neznanja,a kao sto znamo ljudska gluppst je mati svakog zla.
Odgovor:DejanPavlovic said:Pitanje.
Biće klopaDejanPavlovic said:jel ce biti neka klopa da se kupi il je hrana iz ranca varijanta?