E neke stvari ne mogu da precutim
Puska WC broj jedan je vracena jer je jednostavno sarala po meti,ma sto god stavio od Jsb dijabola u nju.Za tu puaku si rekao da joj nije valjao oring i da nije fabricka mera 5.28x1.78 nego je 5.5x1.5 i da si se pomucio dok si nasao meru.
Samo da te ispravim jos bolja mera je 5.5x1.6.To jos bolje pase.
Z pusku WC broj dva koju si ishroniarao predamnom si rekao da reg. nevalja,a ja dao humu i ugradio si je jer nisam hteo da urusim garanciju.To sam sve mogao i sam.Humu si poceo stavljati kontra a prethodno si uspricao pola silikonskog spreja u cilindar i onda Combro nece da meri.Pa nije ni cudo.Tek nakon 10-15pucanja na prazno onda si merio na svom hroniju.Breath whole si na moje insistoranje okrenuo na gore ,jer tako pise u lepo u upustvu.Na cekic si stavio plavi lepak koji ne drzi nista pa sam pravio kontramatice od mesinga u drugoj poseti tebi ih ostavio par komada da pomognes ako nekom zatreba.Drugi put sam dosao kod tebe sa kontra maticama da hroniram WC jer sam stavio maticu .Sto je tvoj hroni izmerio potvrdio je i moj Combro.
Sa mnom je bio i Zex tako da i on moze moju pricu da potvrdi.Ja nisam lazov.Ako sad budem banovan poslacu ovo I Peloponezu kao i Fx firmi direktno bez pardona.A Fx je bio korektan u zadnjem mejlu sa upitom jer kod nas sve ok,distributer,servis...
Zasto pisem njima sto se ne obratim predstavniku.
Dobili su samo reci hvale.
Molim te da ne nastavljamo ovo prepucavanje dalje.
Dosta je
Za koji dan bice i nov forum ako me banujes