Kvalitet FX pušaka

onda svaka cast i za peloponez
ja sam mislio da nisu ovde mogli da dobiju delove pa su onda kontaktirali fx.
nadam se da ce i za mog hatsana moci lako da se nadju delovi, pu, pu, zlu .........

Bez da ulazimo u rasprave kako,zasto i da li je sve bas tako POHVALICU trud Peloponeza.To je pravi put.
Obracanje Fx firmi je bilo zato sto mi je bilo dugo visemesecno cekanje izmedju dva uvoza a razumem i da Peloponez ne moze imati sve na stanju.
Koliko vidim stvari su se ubrzale i to je ok.
Najvise bi voleo ako se nekad ponovo odlycim za Fx da mogu da pusku da istestiram kod njih direktno,bez da je vucem po nekim selima da isprobavam ,servisiram i ostvarujem svoje pravo na garanciju.
Da moze da se ishronira i vidi preciznost na licu mesta a ne da verujem na rec trecim licima.Jos kad bi bio servis na licu mesta e to bi bilo 💪.Pa ako i ima problem predannom ga rese i ja😁.Nadam se da ce i toga uskoro biti.
Jos jednom pohvala za Peloponez

E neke stvari ne mogu da precutim
Puska WC broj jedan je vracena jer je jednostavno sarala po meti,ma sto god stavio od Jsb dijabola u nju.Za tu puaku si rekao da joj nije valjao oring i da nije fabricka mera 5.28x1.78 nego je 5.5x1.5 i da si se pomucio dok si nasao meru.
Samo da te ispravim jos bolja mera je 5.5x1.6.To jos bolje pase.
Z pusku WC broj dva koju si ishroniarao predamnom si rekao da reg. nevalja,a ja dao humu i ugradio si je jer nisam hteo da urusim garanciju.To sam sve mogao i sam.Humu si poceo stavljati kontra a prethodno si uspricao pola silikonskog spreja u cilindar i onda Combro nece da meri.Pa nije ni cudo.Tek nakon 10-15pucanja na prazno onda si merio na svom hroniju.Breath whole si na moje insistoranje okrenuo na gore ,jer tako pise u lepo u upustvu.Na cekic si stavio plavi lepak koji ne drzi nista pa sam pravio kontramatice od mesinga u drugoj poseti tebi ih ostavio par komada da pomognes ako nekom zatreba.Drugi put sam dosao kod tebe sa kontra maticama da hroniram WC jer sam stavio maticu .Sto je tvoj hroni izmerio potvrdio je i moj Combro.
Sa mnom je bio i Zex tako da i on moze moju pricu da potvrdi.Ja nisam lazov.Ako sad budem banovan poslacu ovo I Peloponezu kao i Fx firmi direktno bez pardona.A Fx je bio korektan u zadnjem mejlu sa upitom jer kod nas sve ok,distributer,servis...
Zasto pisem njima sto se ne obratim predstavniku.
Dobili su samo reci hvale.
Molim te da ne nastavljamo ovo prepucavanje dalje.
Dosta je
Za koji dan bice i nov forum ako me banujes

Prvi put sam bio prisutan i navodi koje je izneo GK73 su tačni, dok drugi put nisam dolalzio sa GK73 i ne mogu bilo šta da potvrdim niti komentarišem.

Nadam se, da ovo neće se uzimati opet za zlo.

Evo slike kako izgledaju kontra matice sto sam ti ostavio 2kom da imas za ugradnju ako nekom zatreba

Attachments

• 15342481560801842806498484781178.jpg
    15342481560801842806498484781178.jpg
    920.4 KB · Views: 3,466
Ne zanima me ovaj obracun ,ali kad je voja dolazio kod mene pitao me da li da ponese repair kit jer mi je puska u garanciji ja sam rekao ne treba jer ja sam kupio sve inace.Rekoh malo da je osvjezimo i voja je ocistio ispolirao oprugu i lepak koji je inace fabricki bio tu zamijenio isto tako plavim i sve stoji vrhunski.Grupe na 60 m su dijabola u dijabolu ,na 100 metara u 24mm, na 132 metra u 6 cm na 170 metara u 10 cm ,sta vise vlasnik jedne FX u Crnoj Gori pozeljeti moze......

Svakako ne treba na ovaj nacin raspravljati.
Svako ko zeli praviti drugi forum neka to i ucini ,meni je ovaj odlican
,kao i vecini ovde .
Jedno je polemisati o vazdusnom oruzju, cemu i sluzi forum a licne razmirice treba resavati na drugom mestu.
Imam osecaj da se na ovom forumu pojavljuju ljudi koji imaju iskrene namere da forum sruse ili uniste ,molim iste da to ne rade veoma je providno i nekorektno .

I hteo bih da zamolim Admina da zakopamo ove teme oko vracenih Fx WC i da ih vise nestavljamo na bilo kakav dnevni red.
Ne vodi nas nicemu.
Sto je bilo bilo je,ajmo dalje.
Hvala

Vara te apsolutno.
Nema potrebe da se vracamo na pocetak.
Kao sto sam rekao hajde da se ne nastavljamo i da zavrsimo oko ove teme.

Ne ne vara me ,druze moj, pojavio si se nedavno i vec ti nesto pretis otvaranjem novog foruma PA OTVORI GA , a nemoj ovde da trolujes i smisljas nacine da nekoga uvredis . Sad je Ok ...

"Skorpio" ne mogu da citam a da ne odgovorim.
Ajde da zakopamo ovu temu, ajde da je zaboravimo, ajde da sada ne glumimo sudije koji tumace zakone. Mozemo ovde da se raspravljamo danima, sustinu znaju oni koji su bili prisutni a ostali sada samo potpiruju vatru. Daj jednom da budemo civilizovan narod R.Srbije.

ZEX potpuno se slazem, izvinjavam se ako sam potpirivao zaista mi nije bila namera nego jednostavno morao sam replicirati , necu vise nikakvu repliku na ovu temu.Pozdrav...

Na ovom forumu sam prilicno dugo clan i netrolujem forum kako ti kazea i ne otvaram nov,niti me to intetesuje decko.
APSOLUTNO.
Slobodno iznosenje cinjenica time sam se bavio.Bez cenzure.
E sad je dosta i sa moje strane.
Ne zelim vise rasprave oko Fx Wc,,neznam kolikp to treba puta da se ponovi.

Users who are viewing this thread

Back