Ledeni said:A da nisi upoznat - nisi. Daleko je to od "plinkanja".
Ledeni said:zvezdan said:Ti nisi učestvovao na takmičenju ledeni?
Nisam. Mene gađanje u papir ne privlači, a i jako mi loše ide ta jurnjava za mini-meticama, da budem iskren. A i nisu mi dali da pucam slagovima. Mada je puška bila u gepeku
![]()
Trifke said:Napisah i negde pobeze![]()
Moja percepcija "izlaska na crtu" povlaci automatski i misljenje za pobedom, zasto bih nekoga izazivao na crtu da ne mislim da cu da ga pobedim...sta da dokazem da mogu da izgubim? Ja volim takmicenja, ne znam, da li zbog adrenalina ili cega...jbm li ga, ali ako se takmicim, onda se i vodim onom starom "vazno je samo ucestvovati...i na kraju ipak pobediti". :lol: :lol: :lol:

Trifke said:Ledeni, tvoja recenica "...ja se nadam da bih u svojoj kategoriji bio u prvih pet...", vraca ipak da je moja percepcija ista kao i tvoja, Djokina, Mikina..., tvoja nada je da pobedis, ili da budes u prvih pet, da nije tako kao sto sam ja rekao, pa ti bi dosao, opalio po metama, pa sta bude. Ja se divim coveku, ne znam kako se zove, ali decko je sa 4,5 pucao na 50 m., ravnopravno sa svima, on sigurno nije imao percepciju "stajanja na crtu", jer ne bi sigurno pucao da je tako razmisljao, kada zna da nema nikakve sanse, ali decko je za svoju dusu, dosao, prijavio se, ispucao bez ikakvih predrasuda, cisto za sebe. Opet kazem, ja mu skidam kapu, ja to tako ne bih mogao, a vec sam napisao u predhodnom postu i zasto.
zuxbg said:Da se "prijavim" međ' one kojima ne ide gađenje maleckih WRAB kružića. Dok su se neki takmičili za vikend ja sam klikovao po turetima i pokušavao da nađe centar na blagom povetarcu: meta 25m, Hammerli 850 sa LW cevi, odstupanje početne brzine +/- 1 m/s, sa dobrim JSB dijabolama (nije neprecizna).