zašto uvijek zvekija pogrešno razumijete
zveki je na teži način a to znači potrošio puno love naučio šta je dobro a šta ne
mislite da zveki ili sportex ili voja ili pani ili rajko ili nama slični vole da bacaju pare? ne drage kolege nije tako svi mi volimo da prođemo što jeftinije ali jednostavno ne ide
vraćamo se na staru priču da zveki mrači---ne mrači drage kolege nego kažem ako hoćeš nešto baš extra onda moraš i da platiš baš extra a zveki je ovdje da vam kaže da ako hoćete to baš extra ne bacajte pare kao zveki nego direktno idete na vrhunsko ako možete da pratite finansijski i ne pričate prazne priče da sa nečim što nije baš extra može da se postigne to baš extra .Zveki je imao i hawke od 700e i nije bio zadovoljan a prije njega 5 komada koje su u rangu do 500e i opet nije bio zadovoljan, a ni sad nisam zadovoljan jer ima bolje i od ovoga...........Ovo nema kraja....................
slušam gledam pratim učim i dalje ,razmenjujem mišljenja sa osobama koje se razumiju u materiju , dam savjet kad znam i ne petljam se tamo gdje ne znam
ne interesuju me brojevi pregleda , interesuje me da pokažem ako mogu šta može puška i oprema a ne šta zveki može,zveki je nebitan bitno je pokazati šta sve vazdušno oružje može,
da imam prilike isprobao bih sve puške sa ovog podneblja i testirao ih do smrti da se vidi koja šta može i ne bih žalio sredstava ali nažalost živim u cg pa je to nemoguća misija ,ali za dijanu ntec 350 , fx royale i fx impact sam siguran da znam šta mogu kao što sam siguran da znam za nekih 20 vrsta optika šta mogu.................