Modifikacija Zastava vazdusne puske

Vincester

Active member
kircan said:
Kolega vincester zamolio bih vas da procitate pravila foruma i da se predstavite u odgovarajucoj temi za to. Ako niste sigurni kako to da uradite trazite dodatna uputstva i rado cu vam pomoci
Hvala
Uprava foruma

molim za malu pomoc oko toga na koji nacin da sebe prestavim i kazam nesto o sebi
posto me je uprava za to zamolila ali ja neznam na kojinacin da to uradim

Odes u rubriku "Novi Clanovi Pozdravljaju", imas link u postu iznad, od kolege alexasax. Vidi kako narod pisao pa pusti koju rec o sebi. Ime, godine, odakle si, ukratko iskustvo sa vp i tako to.

Vincester said:
kircan said:
Kolega vincester zamolio bih vas da procitate pravila foruma i da se predstavite u odgovarajucoj temi za to. Ako niste sigurni kako to da uradite trazite dodatna uputstva i rado cu vam pomoci
Hvala
Uprava foruma

molim za malu pomoc oko toga na koji nacin da sebe prestavim i kazam nesto o sebi
jel to tamo u mom profilu treba da ubacim moje podatke

Vincester said:
Vincester said:
kircan said:
Hvala
Uprava foruma

jel to tamo u mom profilu treba da ubacim moje podatke

Odi na BOARD index
Iznad Springerice & CO2 imaš UOPŠTENO, tu uđi i tu će naći temu Novi članovi. Uđi i tu napiši nešto o sebi.

Proka said:
Odes u rubriku "Novi Clanovi Pozdravljaju", imas link u postu iznad, od kolege alexasax. Vidi kako narod pisao pa pusti koju rec o sebi. Ime, godine, odakle si, ukratko iskustvo sa vp i tako to.

moze li mi neko reci jesam li uspeo da objavim to sto sam napisao nesto o sebi
neznam jel to prosledjeno

Kolega Vincester uspeli ste da se pretstavite, ali na pogrešnom mestu. Naravno prebačeno je na pravo mesto.

Zamolio bih sve kolego koji su zeljni da mi pomognu oko postavljanja fotografija.
Hocu reci nacin na koji se to radi.
Mozda to nekog nece ni interesovati ali nekome mozda i posluzi
Imam dosta toga da prikazem ali neznam na koji nacin da to uradim.
Ja cak neznam ni dali na pravom mestu ovo i pisem
Smatram da imam toliko informacija u glavi u vezi vazdusne puske zastava ali sam ogranicen da to sve sa nekim podelim jer sam ipak slabiji sa radom na racunaru.
Verujem da ce nekom to biti od koristi

Vincester said:
Zamolio bih sve kolego koji su zeljni da mi pomognu oko postavljanja fotografija.
Hocu reci nacin na koji se to radi.
Mozda to nekog nece ni interesovati ali nekome mozda i posluzi
Imam dosta toga da prikazem ali neznam na koji nacin da to uradim.
Ja cak neznam ni dali na pravom mestu ovo i pisem
Smatram da imam toliko informacija u glavi u vezi vazdusne puske zastava ali sam ogranicen da to sve sa nekim podelim jer sam ipak slabiji sa radom na racunaru.
Verujem da ce nekom to biti od koristi

Koristi neki upload images sajt kao npr. ovaj: "https://www.techpowerup.org/upload" , onda loudujes fotografiju sa svog kompjutera, posle kopiraj ''linkpicture'' u direktorijum "insert image" prilikom pisanja poruke i to je to...

https://www.techpowerup.org/edit?file=/200810/20200810-114422.jpg&key=95873db48ed7af14
Kolega vincester, zamolio bih vas da ne stavljate slike bez propratnog texta ako slika ne govori vise od 1000 reci.

Kada postavljam sa mobilnog telefona fotografije, obično koristim neki od programa sa slike dole.,pomoću njega smanjim rezoluciju slike i direktno je ovde na forum postavljam.
Screenshot_20200810_121956_com.android.vending_copy_432x936.jpg
Još jedan savet, izbegavaj da postuješ post za postom kada već imaš opciju za edit pa možeš u postojećem postu da dodaš šta želiš. Tako se manje spamuju teme, a i lakše je za pohvatati šta je pisac hteo da kaže.
Pozzdrav i svako dobro

Moc zastava 10 metara dijabola JSB
Monster diabolo 0.870g 13.43g

Attachments

• 20200810_114439_copy_725x959.jpg
    20200810_114439_copy_725x959.jpg
    209.7 KB · Views: 3,332
  • 20200810-114422_copy_1728x1920.jpg
    20200810-114422_copy_1728x1920.jpg
    596.8 KB · Views: 3,332
Napokon uspeo da postavim sliku hvala na pomoci
Ovim sam samo hteo da pokazam moc zastave
Jedino mi zao sto ne mogu izmeriti brzinu jer ne posedujem instrument

Woow! Ta tvoja zastava buši i tozu markovića crep! Svaka čast kolega, to ne mogu ni novije a mnogo jače puške sa gasnim klipom.

p.s.:Ako ikako ugrabiš malo vremena kolega, fotografiši nam i ''zastavu'', čisto da vidimo tog monstruma od puške?

Drago mi je da si uspeo, sada kad je ta prepreka prevaziđena, kada ugrabiš malo vremena uslikaj još po koju grupu, stojeći ili sa naslovna, kako već voliš.
I obavezno uslikaj lepoticu zastavu 👍
Pozzdrav
P. S.
Koje si godište i gde živiš?
Može neko od kolega iz tvoje blizine da ti izmeri brzinu dijabole.

Vincester said:
Standardna zastava JSB Monster dijabolu od 0,870g ne bi mogla ni izbaciti iz cevi, a i ako bi je izbacila let dijabole bi se jasno videla golim okom, tu je sigurno po sredi neki opaki gasni klip, pazi samo da ne povredis sebe ili nekog pored sebe. Pozdrav i svako dobro!

Glock17 said:
Vincester said:
Standardna zastava JSB Monster dijabolu od 0,870g ne bi mogla ni izbaciti iz cevi, a i ako bi je izbacila let dijabole bi se jasno videla golim okom, tu je sigurno po sredi neki opaki gasni klip, pazi samo da ne povredis sebe ili nekog pored sebe. Pozdrav i svako dobro!
Kolega sve cu odslikati i pokazati .
Ja cak koristim dijabolle JSB Beast diabolo 1.050g 16.20gr
U to cu vas uveriti i pokazati sve sta sam na Zastavi odradio.
Nemam razlog lagati i veoma mi je drago da sa nekim mogu razmeniti misljenja
Ja sam se pravo da vam kazem jedva i snaso kako da koristim forun i prikacim neku fotografiju

Users who are viewing this thread

Back