Dragi kolega, moram sa tobom da se slozim samo oko jednog, a to je da sam upotrebio ne adekvatnu reč u prepisci i možda uvredio kolegu, i tu mu se izvinjavam, a za duplu oprugu u Fwb moram da te demantujem, prvo ta je puška konstruisana za taj način rada, a drugo dupla opruga u Fwb i zastavici su totalno drugačije i nemaju veze sa načinom rada, tako da si pogrešio. Ta dupla opruga u Fwb nije stavljena da bi se dobila brzina ili snaga nego zbog načina konstrukcije, jer i jednodelna opruga kada se stavi u Fwb dobiće se još veća brzina, dakle nije to poenta.SrpcheTheGreat said:To jednostavno nije tacno. FWB300 i 300s, jedna od najpreciznijih pusaka springerica svih vremena upravo koristi sistem duplih opruga...svi znamo da se duplim oprugama gubi preciznost.
Ali to ne kažem da bih ti kontrirao, nego prosto da ostali koji čitaju ne formiraju pogrešno mišljenje. Toliko o tome...Vincester, ja lično jako cenim tvoj trud i sve što ovde prikazuješ da si uradio. Svaka greška ili uspeh, onima koji čitaju daje jako puno informacija koje mogu da pomognu, ako se nadju u sličnoj situaciji. Pratim i aktivan sam na ovom forumu godinu dana, svakodenvno. Mislim da je on riznica podataka za sve i svašta. Onako, prijateljski ti kažem, pusti više intelektualna nadjačavanja, nikome ovde nikakvo isterivanje toga da je neko u pravu nije interesantno. Vidim da si srčan u tome što radiš i to jako poštujem. Sve se ovde toleriše i znanje i neznanje, ja lično osudu od strane drugih ne podnosim, kao ni omalovažavanje i podsmevanje i uvek ću reagovati pre svega kao čovek. Dakle, samo opušteno...savet-kada uspeš da opraviš pušku kako si naumio, zaključi tu priču ovde, podeli sa nama i onda...kupi novu pušku pa sve ispočetka![]()
![]()
![]()
![]()
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
.