Moja spring, ssp & co2 kolekcija

kircan said:
Sjajno. A vidim da imas i daisy
Daa ovo je Model 25 i obozavam je! Preko 50ak gustera se pozdravilo sa njenom municijom koliko je precinza...

Sent from my iPhone using Tapatalk

SteffAirguns said:
ab651c6885075722904b76891fa93ab5.jpg

Danas smo se igrali sa svime po malo.. HW97 se tesirala na 60m i bez problema gadja spinere koji su 3x3cm Plinkanje i odmaranje Zelim svim kolegama lep dan i da uzivate i iskoristite lepo vreme

Zaista prelepo, a znajući šta još treba da se pridruži kolekciji, biće još lepše... ;)

Na moju veliku sreću ima ovde na forumu baš jakih igrača kada su springerice u pitanju, a i sve ih je više, tako treba. 👏👏👏🤗

Glock17 said:
Na moju veliku sreću ima ovde na forumu baš jakih igrača kada su springerice u pitanju, a i sve ih je više, tako treba.
Koliko god ja gotivio Pcp vp i cari koje one pruzaju, po meni nista ne moze da se poredi sa time da ti za uzivanje sa springericama treba samo kutija dijabola i slobodno vreme A pogotov sto ce kvalitente springerice da traju decenijama

SteffAirguns said:
Glock17 said:
Na moju veliku sreću ima ovde na forumu baš jakih igrača kada su springerice u pitanju, a i sve ih je više, tako treba.
Koliko god ja gotivio Pcp vp i cari koje one pruzaju, po meni nista ne moze da se poredi sa time da ti za uzivanje sa springericama treba samo kutija dijabola i slobodno vreme A pogotov sto ce kvalitente springerice da traju decenijama

Tačno kolega.
Springerice su moja velika ljubav, mada me sve više i više privlači i pcp, posebno kad vidim kakva čuda s njima čine ove naše kolege s foruma, ali ipak su springerice number one. ;)

@Glock meni su springerice #01 i nece sigurno mrdati sa tog mesta! Ali ako bi ikada uzimao pcp, mene bi sasvim zadovoljio jedan FX Dreamline. Nista vise mi ni ne bi trebalo

@SteffAirguns: gledajući vreme posta, mimoišli smo se za koji minut. Možda u tom slučaju, ne bih se vraćao praznog gepeka ;) ...
Čestitam na prinovi, svako dobro!

Steff, cestitam na prinovi, odlican izbor… Jedan od HW top modela…

368317dc35548024a0f28855243c027c.jpg

Moja nova beba HW77K 4.5mm u 16J. Kolege kupljena je puska sa namerom da se puca sa mehanickim nisanima s obzirom da sam prezadovoljan sa fixnom cevi moje HW97Kt , ali zelja je ostala da se ima slicna ovakva puska u 4.5mm i mehanickim nisanima i evo cilj se postigao. Puska je napravljena kao TENK i takav je osecaj dok je drzite. Znate da ce trajati decenijama i da vam nista osim dijabola ne treva da bi uzivali. Planiram u narednih par dana da zamenim prednji stub nisana i stavim Weihrauch Globe nisan jer je mnogo precizniji i laksi zbog bolje nisanske slike

69529f9c3c0712f7d310496028cebecd.jpg

8afb221e07f2a5ef053988e4ec0637f8.jpg

7585c2dfc4e7d751adae3d657a0b8abc.jpg

Sta da vam kazem osim da imam najbolju zenu na svetu Dosta sam istrazivao o ovom HW40 i privuklo me to sto je na kompresovan vazdih, inzvanredno odradjen , a cena mu je relativno pristupacna. I tako ja otisao po HW77 i moja zena odluci da me sa ovim pistoljem iznenadi za rodjendan Trzaj ne postoji i svaki put se pogodi ono sto se cilja!

Users who are viewing this thread

Back