SteffAirguns
Well-known member
Daa ovo je Model 25 i obozavam je! Preko 50ak gustera se pozdravilo sa njenom municijom koliko je precinza...kircan said:Sjajno. A vidim da imas i daisy

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daa ovo je Model 25 i obozavam je! Preko 50ak gustera se pozdravilo sa njenom municijom koliko je precinza...kircan said:Sjajno. A vidim da imas i daisy

SteffAirguns said:![]()
Danas smo se igrali sa svime po malo..HW97 se tesirala na 60m i bez problema gadja spinere koji su 3x3cm
Plinkanje i odmaranje
Zelim svim kolegama lep dan i da uzivate i iskoristite lepo vreme
Koliko god ja gotivio Pcp vp i cari koje one pruzaju, po meni nista ne moze da se poredi sa time da ti za uzivanje sa springericama treba samo kutija dijabola i slobodno vremeGlock17 said:Na moju veliku sreću ima ovde na forumu baš jakih igrača kada su springerice u pitanju, a i sve ih je više, tako treba.![]()
A pogotov sto ce kvalitente springerice da traju decenijama 
Hvalaa kolega , isto i Vama zelim!Vidak said:Svaka cast, uzivaj![]()

Volim ja kad je sve tako sredjeno i upakovano , kao sa neke slikegoxy said:Stefane ala si postrojio arsenal.![]()

SteffAirguns said:Koliko god ja gotivio Pcp vp i cari koje one pruzaju, po meni nista ne moze da se poredi sa time da ti za uzivanje sa springericama treba samo kutija dijabola i slobodno vremeGlock17 said:Na moju veliku sreću ima ovde na forumu baš jakih igrača kada su springerice u pitanju, a i sve ih je više, tako treba.![]()
A pogotov sto ce kvalitente springerice da traju decenijama

HW77K 4.5mm u 16J. Kolege kupljena je puska sa namerom da se puca sa mehanickim nisanima s obzirom da sam prezadovoljan sa fixnom cevi moje HW97Kt , ali zelja je ostala da se ima slicna ovakva puska u 4.5mm i mehanickim nisanima i evo cilj se postigao. Puska je napravljena kao TENK i takav je osecaj dok je drzite. Znate da ce trajati decenijama i da vam nista osim dijabola ne treva da bi uzivali. Planiram u narednih par dana da zamenim prednji stub nisana i stavim Weihrauch Globe nisan jer je mnogo precizniji i laksi zbog bolje nisanske slike

Dosta sam istrazivao o ovom HW40 i privuklo me to sto je na kompresovan vazdih, inzvanredno odradjen , a cena mu je relativno pristupacna. I tako ja otisao po HW77 i moja zena odluci da me sa ovim pistoljem iznenadi za rodjendan
Trzaj ne postoji i svaki put se pogodi ono sto se cilja!