Te 2 opruge nisu baš najsrećnije rešenje za streljaštvo...MilanIlic said:Druga i treca puska Zastava su potpuno nove (kupljene u fabrici) i kupio sam ih pre oko nedelju dana za sina i cerku koji treniraju streljastvo. Obe su posebno pracenje u proizvodnji i imaju neke dorade (dupla opruga, graviranje imena, neke bolje zastite, prvi deo cevi i sve unutra je od M97 a ostalo je od M81a). Ova prva M81a mi je stigla u medjuvremenu neplanirano za sitne novce da ne kazem za dzabe. Ova cetvrta je M56 iz prve serije proizvodnje. Tako se jednostavno potrefilo i sve sam nabavio u rasponu od 5 dananeka ih, nece da se bace
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Zasto mislis da je zastavina nova opruga losa? Daj mi molim te konkretan primer bez onog rekla kazala. Kupio si novu zastavinu pusku i pukla ti je opruga? Ocekivao sam da znas da fabricki i originalni delovi nisu isti po kvalitetu. Uvek bilo uvek ce i biti. U svakoj industriji je tako.zare said:Od kada Zastava ugrađuje duplu oprugu?
Ako je ona Zastavina opruga iz Magnuma stvarno originalna Zastavina onda je veliko pitanje i ta dupla koliko je stvarno "jaka" jer ona "fabrička" je kao nova odmah za otpad.

MilanIlic said:Evo i moje kolekcije. 4 zastave i 1 kometa (za sada). Naredna ce biti Baikal...![]()
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Hvala, zelim jednu M81 ili M81a za pocetakMilanIlic said:Cao, nije ni jedna na prodaju. Zelim ti puno srece da nadjes to sto trazis.