Moja spring, ssp & co2 kolekcija

Dragi prijatelji,

Hteo sam sa vama da podelim jednu lepu vest koja mi mnogo znači. Nedavno sam postao moderator na najvećoj svetskoj Reddit zajednici posvećenoj vazdušnom oružju, r/airguns, koja danas broji preko 57.000 članova iz celog sveta.

Posebno mi je drago što sam tek treći moderator od osnivanja te grupe. Za mene je to velika čast i priznanje, pogotovo jer znate koliko dugo sam u ovom hobiju i koliko volim da delim iskustvo, znanje i entuzijazam sa drugim ljubiteljima vazdušnog oružja.

Ova naša zajednica na Airguns Srbija forumu je mesto gde sam mnogo naučio i gde sam upoznao sjajne ljude koji dele istu strast. Upravo zbog toga mi je još draže što sada mogu na neki način da doprinesem i jednoj velikoj međunarodnoj zajednici.

Nadam se da ćemo i dalje zajedno učiti, deliti iskustva i uživati u ovom našem hobiju.

Veliki pozdrav svima 🍻

Steff

Attachments

• IMG_1617.jpeg
    IMG_1617.jpeg
    379.7 KB · Views: 32
  • IMG_1614.png
    IMG_1614.png
    358.2 KB · Views: 31
  • IMG_1619.png
    IMG_1619.png
    114.9 KB · Views: 31
  • IMG_1622.png
    IMG_1622.png
    79.9 KB · Views: 31
  • IMG_1629.jpeg
    IMG_1629.jpeg
    308.3 KB · Views: 27
Dragi prijatelji,

Hteo sam sa vama da podelim jednu lepu vest koja mi mnogo znači. Nedavno sam postao moderator na najvećoj svetskoj Reddit zajednici posvećenoj vazdušnom oružju, r/airguns, koja danas broji preko 57.000 članova iz celog sveta.

Posebno mi je drago što sam tek treći moderator od osnivanja te grupe. Za mene je to velika čast i priznanje, pogotovo jer znate koliko dugo sam u ovom hobiju i koliko volim da delim iskustvo, znanje i entuzijazam sa drugim ljubiteljima vazdušnog oružja.

Ova naša zajednica na Airguns Srbija forumu je mesto gde sam mnogo naučio i gde sam upoznao sjajne ljude koji dele istu strast. Upravo zbog toga mi je još draže što sada mogu na neki način da doprinesem i jednoj velikoj međunarodnoj zajednici.

Nadam se da ćemo i dalje zajedno učiti, deliti iskustva i uživati u ovom našem hobiju.

Veliki pozdrav svima 🍻

Steff
Čestitam Stefane.
Meni je taj Reddit potpuna nepoznanica, zamolio bi te da za generaciju X daš malo više informacija o Reddit-u ?
Šta se tu korisno može naučiti o vazdušnom oružju ?
Koje su prednosti u odnosu na klasičan (ovaj) forum?
Kako da se učlanim ?

Hvala puno kolega @Aleksandar Dević , mnogo mi znači čestitka! 😌

Razumem potpuno, mnogima je Reddit na početku malo nepoznat jer funkcioniše drugačije od klasičnih foruma. U suštini, Reddit je ogroman skup zajednica koje se zovu “subredditi”, gde se svaka bavi određenom temom. r/Airguns je jedna od tih zajednica i trenutno je najveća svetska Reddit zajednica posvećena vazdušnom oružju, a po broju članova i najveća online zajednica te vrste uopšte,

Prednost je što tamo imate ljude iz celog sveta, od hobista do ozbiljnih takmičara i kolekcionara, pa se mogu videti razna iskustva, modifikacije, restauracije starih pušaka, testiranja dijabola, optika, tuning saveti i slično. Često se pojave i veoma retki modeli koje kod nas skoro nikad ne vidimo.

Razlika u odnosu na forum je što je komunikacija brža i jednostavnija. Ljudi postave pitanje, slike ili iskustvo, a veliki broj članova brzo odgovori i podeli svoje mišljenje. Takođe ima dosta kvalitetnog sadržaja vezanog za servisiranje, tuning i poređenje raznih modela.

Učlanjenje je vrlo jednostavno. Potrebno je samo napraviti nalog na Redditu i onda možeš da zapratiš zajednicu r/airguns. Posle toga možeš da čitaš objave, komentarišes, postavljaš pitanja ili podeliš svoje neko iskustvo i fotografije. Ima @Ненад Ковач reddit, on je već kačio i u r/Airguns i u moju r/Springers.

Ako se odlučiš da napraviš nalog, slobodno mi se javi pa ću ti pomoći da se snadješ i pokažem ti gde ima najkorisnijih tema i diskusija. Uvek je lepo videti još ljudi iz našeg regiona u toj zajednici. 👍🏼

Users who are viewing this thread

Back