Hvala puno kolega
@Aleksandar Dević , mnogo mi znači čestitka!
Razumem potpuno, mnogima je Reddit na početku malo nepoznat jer funkcioniše drugačije od klasičnih foruma. U suštini, Reddit je ogroman skup zajednica koje se zovu “subredditi”, gde se svaka bavi određenom temom. r/Airguns je jedna od tih zajednica i trenutno je najveća svetska Reddit zajednica posvećena vazdušnom oružju, a po broju članova i najveća online zajednica te vrste uopšte,
Prednost je što tamo imate ljude iz celog sveta, od hobista do ozbiljnih takmičara i kolekcionara, pa se mogu videti razna iskustva, modifikacije, restauracije starih pušaka, testiranja dijabola, optika, tuning saveti i slično. Često se pojave i veoma retki modeli koje kod nas skoro nikad ne vidimo.
Razlika u odnosu na forum je što je komunikacija brža i jednostavnija. Ljudi postave pitanje, slike ili iskustvo, a veliki broj članova brzo odgovori i podeli svoje mišljenje. Takođe ima dosta kvalitetnog sadržaja vezanog za servisiranje, tuning i poređenje raznih modela.
Učlanjenje je vrlo jednostavno. Potrebno je samo napraviti nalog na Redditu i onda možeš da zapratiš zajednicu r/airguns. Posle toga možeš da čitaš objave, komentarišes, postavljaš pitanja ili podeliš svoje neko iskustvo i fotografije. Ima
@Ненад Ковач reddit, on je već kačio i u r/Airguns i u moju r/Springers.
Ako se odlučiš da napraviš nalog, slobodno mi se javi pa ću ti pomoći da se snadješ i pokažem ti gde ima najkorisnijih tema i diskusija. Uvek je lepo videti još ljudi iz našeg regiona u toj zajednici.