Interesanta tema, koja upravo obasnjva razliku u generacijama i njihovom pristupu informaciji.
Ja sam od starijih, pa iako sam se redovno susretao sa Reddit, nikad me nije privuklo da se uclanim, jer su moje potrebe zadovoljene sa: AGS, kao i nekoliko inostranih klasicnih foruma, poput americkog Airgun Nation, engleskog Airgun Forums, kao je jednog pravog enciklopedisjkog bisera po imenu VAGF (Vintage Airgun Forum), koje bih preporucio svim ljubiteljima starih cevki.
Kvalitet foruma je odredjen njegovom strukturom, jasnocom, aktivnoscu, brojem novih i starih tema, posecenoscu, i najbitnije brojem iskusnih, "kvalifikovanih" (VKV Vazdusarski majstor

) korisnika spremnih da podele znanje, savet i iskustvo (bez obzira na broj lajkova!).
Neke stare glave, naviknute na tradicionalne tehnologije i udobno ugnezdene na stare forume, jednostavno ne zalaze na moderne platforme poput Reddit. To je jedna od njegovih najvecih mana: nedostatak matoraca (neki ce reci i glavna prednost...)
Druga je da Reddit preferira novine, pa spusta i gusi stare threadove i time gubi na enciklopedijskoj funkciji, kao i cinjenica da popularni postovi (nista bez lajkovanja u modernom svetu) iskacu ka vrhu, dok se slabo lajkovani devalviraju, iako su cesto validni, pa budu skriveni i teze pristupacni, cime se gubi na diskusiji i debati.
Reddit naravno ima i svojih prednosti, najveca od njih je upravo globalna vidljivost i ogroman broj posetioca.
Stefane, tebi zelim uspeh i prevashodno izdrzljivost u radu, kao i dosta slobodnog vremena koje ce ti moderacija foruma zahtevati.