NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

U ala ti je veliki hahahah
Ma kakva dijabola?
Sta pricas covece.....
Sala. Nnije ni Dijabola sa HRforuma niti sa SRBforuma vec bull pa pise bre nick.
I molim bez ruznih reci na forumu ;)

Pozdrav svima iz Leskovca, evo i mene. U planu je otvaranje nove streljane ovde, a ja i ljudi iz mog kluba se trudimo da to što pre napravimo.

Pozdrav Toske dobro dosao na forum i neka ta streljana bude sto pre gotova pa da vas posetimo i tamo :D
Eto cisto bi bilo lepo da napises nesto o svom klubu ovde na forumu.

Bez ljutnje, ali mislim da bi tema predstavljanje trebalo da znači ja sam taj i taj imam volko godina, ovime se bavim rekreativno, profesionalno, Jasna Šekarić mi tetka itd...
A ne samo Eto mene Eto vas, aj da zezamo ;)

Pozdrav, u Leskovcu vec 10 godina postoji streljacki klub GT koji neguje nekoliko vrsta streljastva.Trenutno najzastupljenija je sekcija za prakticno streljastvo_Od grada smo skoro dobili prostor da formiramo streljanu za vazdusno oruzje,sto cemo u najskorije vreme i uciniti, i nadam se,prosiriti clanstvo sa ljubiteljima i poznavaocima vazdusnog oruzja.Posto kao klub imamo dosta iskustva u organizaciji raznih streljackih takmicenja,mozemo da organizujemo susrete,takmicenja i razlicite oblike druzenja ljubitelja vazdusnog oruzja kako u zatvorenom tako i na otvorenom strelistu.Prihvatamo predloge,sugestije,ali molimo da se o Jasni Sekaric pise sa postovanjem kakvo i zasluzuje.

Dobrodošao Toske. To se zove predstavljanje :D

P.S. Mojoj dobroj drugarici je Jasna Šekarić stvarno tetka, nisam se zezao ;)

Pozdrav,
kaži nam malo kakva dosad imaš iskustva sa vazdušarama, da li si nešto posedovao ili poseduješ, planiraš da kupiš, gađao iz toga i toga, pogodio to i to...

Users who are viewing this thread

Back