NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobar dan i veliki pozdrav svima :!: Zovem se Milan imam 31 godinu,zivim u Bečeju.Pratim ovaj sajt vec neko vreme i mogu samo da vas pohvalim svaka čast na radu,savetima i pogotovo na strpljenju prema neiskusnim članovima,jos jednom sve pohvale.Iskustva nekog imam sa springericama mada je to nekada bilo rekreativno jer je kod nas vec jako dugo dugo ugasen klub... :( .Bez obzira na to gadjalo se u dvoristu svaki dan sve dok nas sneg i kisa neoteraju...I dan danas imam tu malu Slaviju koja je meni tako prirasla za srce i postala je meni sentimentalna vrednost...nedam je za nista :!: Elem,sada stoji servisirana i konzervirana vec duze vremena pa sam blago receno zardjao sto se tice gadjanja.Dosle su druge obaveze,porodica,klinac i da nenabrajam lepo nemam vremena.Do skoro sam bio clan i strelicarskog kluba koji je zaziveo kod nas ali obaveze su obaveze.Da neduzim vise streljastvo kao i strelicarstvo su divni sportovi koji su zahtevni sto se tice tehnike,mentalne spremnosti,nacinu disanja sijaset druguh stvari,zato treba vezbati i biti uporan i rezultati su zagarantovani,to bi porucio početnicima.Toliko od mene,a vi ste mi ljudi ulili volju da prvi slobodan sat izvadim moju matoru iz ormana i malo pripucam.POZDRAV :D

Pozdrav Imenjace :mrgreen:
Citajuci tvoj tekst sad moram ici da ispalim par komada :lol: :mrgreen:

Pozdrav imenjače!
Od sada novi član mora da se zove Milan ako hoće da bude "drug član" inače sledi momentalni ban do promene imena u Milan, haahaha.
Dobrodošao, bolje nas našao itd.

Hvala na srcanoj dobrodoslici...ovde na forumu Milana ko šodera :lol: ,da se neljute ostali članovi al meni često kazu da su Milani najbolji ljudi :mrgreen: Otvoren sam da podelim svoja neka iskustva ali isto tako sam voljan da cujem i prihvatim neke vaše sugestije,a ovaj forum je pun lepih tema pa cu se truditi da u skorašnje vreme započnem i ja neku.

Meni je kum bio siptar i umesto da mi da ime Milan on mi je dao ime Miljan :lol: :lol: :lol:

Vidi ga sad ovaj... Nije Milan a nov je član. Hitno da odeš u opštinu i sud, i da menjaš ime :lol: :lol:

Pravo kaze Roletna,dobro si ti i prosao ako se na imenu samo zavrsilo... :lol: Nekrasi nikog ni boja koze,ni ime koje ima,koju garderobu nosi,koje je nacionalnosti...bitno je u danasnje vreme da si COVEK i da ostanes normalan,moram vam priznati da meni teze ide da ostanem normalan :p a kolko vidim ni vinste daleko...naravno u pozitivnom smislu :lol:

Pozdrav svima, novi sam clan... Zeljko Zivanovic(41) iz Beograda :) Bavim se mocap animacijom za igrice.

Jedan od hobija je i gadjanje vazdusarom... Nisam stigao da iscitam sve postove i teme, al se nadam da imate neku temu o pravljenju reset meta od metala, aluminijuma...
A ako nemate, mozemo da je napravimo.
Vidim da je atmosfera dobra na forumu, pa se nadam da ce tako i da ostane :)
Zivi bili !

Dobrodosao na forum.
Iskreno se nadam da ce ceo forum da zazivi malo vise nakon izmene postojeceg zakona koji svi ocekujemo, te da ce streljastvo sa vazdusnim oruzjem postati daleko interesantniji sport u nasoj zemlji.

Users who are viewing this thread

Back