NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima!! Zovem se Stefan, '94 god zivim u Kupinovu. Imam ARM SWISS AG 1000 4.5 pusku. Nadam se da cu uskoro kupiti jos neku :D

Pozdav svima! Javljam se po naredjenju staresina. :D Forum je sjajan kao i ljudi na njemu, nadam se lepoj saradnji i nekom mom doprinosu u bliskoj buducnosti. Za sada nemam pusku ali je uskoro pazarim pa obavestavam. :)
Inace zovem se Miloš 95 sam godiste, iz Novog Sada sam i polako sa velikim osmehom kao i nezasitom radoznaloscu se upustam u ovaj svet. :) :geek:

Pozdrav svima koliko vas ima, zovem se Filip i želeo bi da se malo družim sa Vama. Naravno da od vas nešto i naučim o vazdušnim puškama.

Pozdrav svima, zovem se Ivan i iz Beograda sam. Streljastvo sam se bavio kao klinac, otac mi je bio profi takmicar u bivšoj SFRJ. I od tuda ljubav prema streljaštvu, od skoro (10 meseci) sam kupio malo ozbiljniju puškicu Kometa Orion SPR u kalibru 6.35mm, sad polako kompletiram opremu ... svaka pomoc je dobro došla ... POZDRAV

Dobrodosao na forum, uzivaj, edukuj se ako treba nesto slobodno pitaj, ima puno ljudi koji mogu da ti pomognu

Ćao ljudi, zovem se Aleksandar i iz Šapca sam. Nedavno sam kupio svoju prvu vazdudnu pušku pa sam tokom istraživanja naleteo i na ovaj forum i odlučio da se registrujem pošto nemam baš kod koga da se obaveštavam i raspitujem o vazdušnom oružju. Tako da eto, to bi bilo to, već sam postavio neka pitanja vezano za pušku koju sam uzeo pa su me upitili ovde da se predstavim i eto mene.

Dobrodosao kolega, slobodno se raspitaj sta te zanima, a imas vec dosta informacija na forumu

Users who are viewing this thread

• Back