Pozdav svima! Javljam se po naredjenju staresina. Forum je sjajan kao i ljudi na njemu, nadam se lepoj saradnji i nekom mom doprinosu u bliskoj buducnosti. Za sada nemam pusku ali je uskoro pazarim pa obavestavam.
Inace zovem se Miloš 95 sam godiste, iz Novog Sada sam i polako sa velikim osmehom kao i nezasitom radoznaloscu se upustam u ovaj svet.
Pozdrav svima, zovem se Ivan i iz Beograda sam. Streljastvo sam se bavio kao klinac, otac mi je bio profi takmicar u bivšoj SFRJ. I od tuda ljubav prema streljaštvu, od skoro (10 meseci) sam kupio malo ozbiljniju puškicu Kometa Orion SPR u kalibru 6.35mm, sad polako kompletiram opremu ... svaka pomoc je dobro došla ... POZDRAV
Ćao ljudi, zovem se Aleksandar i iz Šapca sam. Nedavno sam kupio svoju prvu vazdudnu pušku pa sam tokom istraživanja naleteo i na ovaj forum i odlučio da se registrujem pošto nemam baš kod koga da se obaveštavam i raspitujem o vazdušnom oružju. Tako da eto, to bi bilo to, već sam postavio neka pitanja vezano za pušku koju sam uzeo pa su me upitili ovde da se predstavim i eto mene.