NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobar dan,
Novi sam član. Ime: Nikola. Zaljubljenik u vazdušno oružije. Obožavam lovačko oružije. Volim lov i prirodu.
PCP vazdušne puške su mi pružile mogućnost velike zabave, izazova i sticanja osnovnih znanja o balistici.
Nastavljam dalje učenje, usavršavanje veština gađanja ali i trošenje para u tom smeru. :lol: :D
Od PCP-a trenutno imam: Cometa Lynx V10 6.35, FX streamline wallnut 5.5, i od skora ponosni vlasnik FX Impact MK2 7.62/6.35.
Drago mi je da sam ovde. Družićemo se i diskutovati. Pomagaću koliko god mogu i promovisaću okupljanja. Ako stanemo na crtu očekujte da ćete da me mrzite jer ću biti prvi u svemu. :lol:

Let's rock. :D

Pozdrav svima!
Zamolio bih vas za pomoc.
Ja sam novi clan i zelim da kupim Vazdusnu Pusku u D kategoriji . Odnosno pusku koja se ne prijavljuje u policiji.
Zamolio bih vas da me neko posavetuje sta je tu najbolje kupiti.
Mogu da izdvojim do 50000 dinara za pusku.
Da li postoje puske sa gasnim cilindrom u toj kategoriji?
Koje puske mogu da kupim sa oprugom pa da posle oprugu zamenim gasnim cilindrom?
Unapred hvala na svim savetima i pomoci.

Pozdrav i dobrodosao Nebojsa. Najbolje bi bilo da otvoris posebnu temu, neko ce se vec javiti da pomogne

Sent from my iPhone using Tapatalk

alexsasax said:
Pozdrav i dobrodosao Nebojsa. Najbolje bi bilo da otvoris posebnu temu, neko ce se vec javiti da pomogne

Hvala najlepse.
Mozete li mi objasniti kako da postavim temu?

Odes na springerice & co2 i na dnu stranice kliknes na new topic. Napises naslov teme i krenes da propitujes

Pozdrav i poštovanje svim članovima.
Ime:Nikola,Mesto:pambukovica(Ub)
Zaljubljenik sam u vazdusno oruzje,jako me zamima tjuning springerica,volim i lovačko oruzje...

Pozdrav svima od Slaviše. Posedujem Slavia 620 decenijama. Nikad nije čačkano oko nje. Koristio sam je kao srednjoškolac, potom brat a sada se interesuje i ćerka. Voleo bih da je repariram, osvežim, servisiram. Da ostane u ispravnom i upotrebljivom stanju. Potrebna informacija o servisu ili gde doći do delova? Poželjno u srb!

Users who are viewing this thread

Back