NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

:) Pozdrav slaviša
ovde ima par ljudi koji servisiraju puške ali su stidljivi i nenametljivi iz nekog razloga, iako odlično rade.
Valjda će ti se javiti :D :D

@kircan hvala, takodje, nadam se kontaktu sa ljudima spremnim da pomognu u reparaciji Slavia 620 vazdušne puške!

Pozdrav svima. Zovem se Vinko. Imam poprilično iskustva sa sprinegricama a PCP-ovi su mi još uvjek nepoznanica iako mislim da će se i to uskoro promjenit. Volim modificirati puške na dosta ekstremne načine u svrhu poboljšanja performasni.

Pozdrav svima Slobodan Indjija ljubitelj vazdusnog oruzija i rekreativni clan jednog kluba iz Indjije posedujem par vazdusnih pusaka i zainteresovan za razmenu misljenja o istom.

Pozdrav svima, ja sam Adrian iz komšiluka, točnije iz RH, imam 24 godine.
Dugo sam već fan ovog hobija, iako se zadnjih godina zbog nedostatka vremena većinom zabavljam jeftinim puškicama sa oglasnika sa kojima ispucam 2-3 kutije dijabola i zamjenim nekom drugom.
Volio bi napomenuti da sam bio aktivan član airguns-hr foruma u zlatno doba, kad je baš gorio od aktivnosti i sjećam se velikog broja ljudi iz Srbije, nadam se da su oni još uvijek ovdje aktivni, a ne kao naš forum propali. Forum više ne postoji, tisuće slika, recenzija i dobrih informacija je nestalo.

Preletio sam brzinski određene teme, vidim da ima vas nekoliko ludih fanatika, a boga mi imate i ovih doktora za improvizaciju, baš sve kako treba💪🏻

Napisah i previše, nadam se dobrom druženju.

P.S. Pošto sam vrlo često u Srbiji, Novi Sad i okolica jer živim relativno blizu granice, slobodno javite ako vam blagodati EU mogu kako pomoći (naručivanje različitih gluposti, dostupnost i slične fore)

Dobrodošao Adro!
P. S. Ovo za blagodati EU nisi trebao napisati sada ćemo te spopadati da nam donosiš razne gluposti :D

Dobro nam došli svi novi članovi!!!
@Adro hvala na ponudi
vec sam smislio planove za dalju saradnju :)

Users who are viewing this thread

Back