NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobro nam došao. Koliko znam dvojica na ovom forumu su iz PG.

Pošto nisam siguran da li sam ubo temu, predstaviću se ovde,ja sam Mane iz Bg, na forumu sam ispred svog streljačkog kluba Resnik, a inače radim u streljačkim klubu Policajac i trener sam reprezentacije Srbije preko 10 godina, trenerskim poslom se bavim 23 godine, vidim da mi je i dragi kolega Seba na forumu, pa ćemo se druziti i mimo takmičenja, i ako se viđamo svaki vikend.

Dobro došao Mane ispred Sk Resnik. Čast je imati još nekog sa zavidnim iskustvom na ovom našem forumu.

Zdravo drustvo, zovem se Milan i iz Beograda sam, imam 43godine. Pratim forum vec neko vreme i predstavljanje Maneta je i mene podstaklo da se prikljucim. Otac sam Luke, jednog od mozda naj mladjih clanova u njegovom klubu. I sam sam u mladosti trenirao streljastvo poprilicno uspesno. Luda vremena tad, a i moje godine odvedose me na neku drugu stranu. Sad se polako kroz treninge u klubu a i kroz ovaj forum vracam svojoj velikoj ljubavi. U planu je i nabavka puske, ali o tome u nekoj drugoj temi.
Pozdrav za Maneta i forumase

Dobro nam dosli drugovi & kolege strelci. Nadam se da imate volje i nas da naucite streljastvu.. Mogli bi napisati neku temu o pravilnom stavu i na sta najvise obratiti paznju. ako je to moguce napisati i docarati

pinpoint said:
Pozdrav iz Podgorice, nadam se da ćemo se družiti fino. Šteta nema mnogo ljudi u Podgorici što vole vazdušno oružje...

ima jedan ali vrijedan :D :D :D dobrodošao
i svi ostali naravno

Pozdrav drustvo, da se predsravim i ja... Zovem se Golub Milijasevic, iz Smederevske Palanke sam. Apsolvent sam pravnog fakulteta koji nadam se zavrsavam ove godine. Bavio sam se streljastvom kao klinac, pred kraj osnovne skole, kratko je trajalo i pre dva i po meseca cuvsi vest da se u mom gradu formiralo streljacko drustvo, pod nazivom "Jasenica", vratila mi se zelja za ponovnim bavljenjem ovim prelepim sportom. Za taj kratak period, uspeo sam da se podsetim i udjem malo dublje u pricu. Kao klub, pridruzili smo se i Smederevskoj ligi, i svakodnevno treniramo. Za sad pucamo serijskim vazdusnim puskama (uglavnom Anschutz 335). Jos uvek za sebe ne mogu reci da sam dobar strelac, naravno, ali za takve stvari treba mnogo vremena i treninga, sve u svoje vreme. Za forum sam nedavno cuo od svog druga Proke iz kluba, pa cu se malo zanimati i druziti sa vama. Zainteresovan sam i u potrazi sam za serijskom vazdusnom puskom koju sam iznad naveo, ali o tom potom. Pozdrav i svako dobro svima 😊

Dobro dosao zemljak.
Nemoj da si skroman, video sam te kako pucas. 😎
Dolazi veceras u streljanu da probamo Peruna, sredio ga Voja, ko bombona.
I cuvaj se ovih mangupa ovde, opasno ce te zaraze, ko sto su i mene... 😁

Proka said:
Dobro dosao zemljak.
Nemoj da si skroman, video sam te kako pucas. 😎
Dolazi veceras u streljanu da probamo Peruna, sredio ga Voja, ko bombona.
I cuvaj se ovih mangupa ovde, opasno ce te zaraze, ko sto su i mene... 😁

Hahaha, nisam skroman vec realan. Vidimo se posle, da isprobamo masinu, verujem da je utegnuta samo za desetke 😁

kircan said:
Dobro nam dosli drugovi & kolege strelci. Nadam se da imate volje i nas da naucite streljastvu.. Mogli bi napisati neku temu o pravilnom stavu i na sta najvise obratiti paznju. ako je to moguce napisati i docarati

Realno to je tesko opisati, ali eto kad budem imao više vremena i kad mi dozvole obaveze zbog reprezentacije, voljan sam da u svom klubu organizujem neko pokazno druzenje za sve zainteresovane i da vas upoznam sa delom olimpijskog streljastva

malitomic011 said:
Zdravo drustvo, zovem se Milan i iz Beograda sam, imam 43godine. Pratim forum vec neko vreme i predstavljanje Maneta je i mene podstaklo da se prikljucim. Otac sam Luke, jednog od mozda naj mladjih clanova u njegovom klubu. I sam sam u mladosti trenirao streljastvo poprilicno uspesno. Luda vremena tad, a i moje godine odvedose me na neku drugu stranu. Sad se polako kroz treninge u klubu a i kroz ovaj forum vracam svojoj velikoj ljubavi. U planu je i nabavka puske, ali o tome u nekoj drugoj temi.
Pozdrav za Maneta i forumase
Hvala Milane, vidimo se uskoro u streljani

Pozdrav, upravo sam se registrovao, zovem se Vlada, iz Leskovca sam, kupio Gamo 4.5 Big Cat IGT. Do sada nisam posedovao vazdusnu pusku, ali jesam koristio u streljanama, pa odatle zelja da posedujem neku. Za sada sam zadovoljan, nemam neke preterane prohteve sto se tice puske, a dvoumio sam se izmedju Diana puske i Gamo. Resio da uzmem Gamo, jer nisam mogao da se strpim da putujem do Pozarevca, a drugi razlog je taj, blizu mi je distriburer i servis zbog garancije i buduceg servisiranja. Mozda u buducnosti naleti i neka Diana, kada mi Gamo dosadi. Obzirom da sam morao da registrujem pusku u Mup-u, videcemo sta ce da se desava sa zakonom i kako ce da funkcionise zamena puske kada Gamo odsluzi svoje.
Pratio forum neko vreme, pa resio da se prikljucim. Hatsan nisam hteo da kupim jer iskreno nemam poverenja u Turske proizvode, za sta ce mozda neki reci da je greska. :D

pozdrav kolega, dobro nam dosao i cestitamo na prinovi
zelim ti puno uspeha za gamom, ne brini ako se bolest razvije kao kod ostalih ovde imaces i dianu i hatsana i ko zna sta jos

Users who are viewing this thread

Back