Dobro veče dobri ljudi,
Pre neki dan me je dragi pitao šta želim za svoj 42. rođendan. Nisam u fazonu rođendana, ali poklona i te kako. Obzirom da živim u malom gradu, postoji samo jedna prodavnica lovačke opreme u koju sam samo informativno svratila danas. Fotografisala sam marke vazdužnih pušaka koje su u ponudi, da bih proverila specifikacije na netu i nisam ni slutila koliko su cene različite u odnosu na online ponudu.
Totalni sam amater.
Davno, davno sam pucala iz VP u kesu sa smećem koju je reka nosila, i bila oduševljena učinkom, jer čak i kada je kesa nestala iza drveća, čuo se zvuk dijabole o nju. Od tada mi je vazdušna puška nešto što bih jako volela da imam.
Ovo leto sam napokon pristala da u luna parku pucam u gumene patke. Od 50 njih, omašila sam 2. Bila sam uzbuđena kao malo dete!
Nemam pojma šta da kupim.
Kad god imam dilemu šta treba kupiti, a da se ne razumem u to, uvek potražim forum na zadatu temu. Tako sam stigla do vas, divnih ljudi koji imaju vremena i živaca da odgovaraju na milion i jedno pitanje totalnih amatera, da usmere i posavetuju iz sopstvenog iskustva.
Hvala vam i svako dobro!