NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav dame i gospodo!
Ukratko, moje ime je Vladimir, iz Beograda sam, 42 godine, porodičan čovek, dvoje divne dece.
Veliki sam ljubitelj vazdušnog oružija, prirode, druženja. Od malena trenirao streljaštvo iz razonode.
Toliko od mene za sada.

Srdačan pozdrav,
Vladimir

Pozdrav drugari i drugarice.
Ja sam Filip 36godina iz Požarevca.
Planiram ovih dana da kupim neku PCP pusku.
Od malih nogu gajim ljubav prema vaz.puškama i streljaštvu, a mislim da imam i oko za to :)
Odlucio sam da vam se pridruzim i ja na forumu da razmenjujemo utiske iskustva itd...

TexWiller said:
Dobrodošao Filipe . Na pravom si mestu ... i kupićeš bar dve vp, jer šta je pcp bez bar jedne springerice . :D :D :D
Moja greska,nisam predstavio pusku koju imam.
U pitanju je Hatsan 135qe 5.5 Vortex.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Pozdrav svima, moje ime je Uros, imam 23 godine, student sam, bavim se lovom pa u pauzi od lovne sezone volim pucati vazdusnom puskom u metu, cisto rekreativno. Planiram nauciti ovde koja je VP najbolja za srednji cenovni rang, kao i optika, jer do sada je GAMO za sve predstavljana kao najbolja, medjutim ovde sam naucio da nije tako. Hvala svima na nesebicnom znanju, i nadam se da cemo se dugo druziti! Takodje posedujem wf600p koju planiram zameniti boljom cim se dovoljno edukujem o kvalitetu!

Zdravo,
Ja sam Vlada iz Prokuplja 42god. bivši vlasnik nekoliko vazdušnih pušaka... Narednih dana bih trebalo da postanem vlasnik svoje prve PCP puške,izbor je pao na Artemis m16 5.5mm.
Pozdrav

Users who are viewing this thread

• nga
Back