NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Postovane kolege evo da se i ja po redu predstavim.Zovem se Mirko,Rodjen 1967 u Pancevu,Zivim u Subotici....od detinjstva obozavam vazdusno oruzje pa i do danasnjih dana.Nadam se da ce moderatori sada biti zadovoljni jer sam nadam se.....ispostovao proceduru.Mnogo hvala svima!

Jeste kolega Mirko, nije komplikovana procedura, slozicete se, a opet pomaze u upoznavanju
dobro nam dosao i dugo ostao

Поздрав другари. Зовем се Вук Шћекић, из Пожаревца сам. Од пушака поседујем М56, Гсг 4.5, Гсг 5.5,Артемис Цп2 5.5. Планирам још Бровинг Х у 4.5 и 5.5 🤪. Надам се добром дружењу и да научим нешто више од вас са већим искуством у ваздушном наоружању. Поздрав

Pozdrav forumaši,
pre svega da se zahvalim svima jer mi je ovaj forum pomogao da se upoznam sa vazdušnim oružjem i konačno se rešim za nabavku. Zovem se Nikola, iz Požarevca sam, mada većinu vremena provodim u Nišu, devedeseto sam godište. Još jednom hvala na mnoštvu korisnih informacija :D

Pozdrav svima moje ime je Marko, uskoro punim 16 godina i hteo bih da nabavim oruzje iz kategorije D a posebno me zanima vazdusni pistolj Artemis PP700S-A Kalibra 4.5mm nemam mnogo znanja o vazdusnom oruzju pa sam dosao na ovaj forum kako bih nesto naucio.

Tata mi po ceo dan visi na ovom forumu i zarazen je vazdusnim oruzjem pa je polako i mene zarazio...

Users who are viewing this thread

Back