NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Vlada, iz Pančeva.
Još uvek bez vazdušnog oružja u svom vlasništvu. Nadam se da ću uskoro pazariti neku cevku.
Pre nekih 20-ak godina, možda i malo više, kao klinci pucali smo rekreativno iz neke SSSR vazdušne puške, sećam se da je bila teška...ali nama je to bilo super, za bolje nismo znali.
Sada povremeno sa prijateljima ispucam po neku dijabolu, čisto da me želja mine.
Počeo sam da čitam brojne teme na forumu...zaista sve pohvale za forum, ima puno korisnih informacija.

Pozdrav za sve članove foruma.

Pozdrav svima, zovem se Dejan i iz Paraćina sam. Dugo već pratim ovaj forum pa je red i da se predstavim i da se zahvalim na zaista sjajnim savetima i iskustvu koje nesebično delite.

Siniša iz Banja Luke,
Pozdrav svima, još nisam kupio vazdušnu pušku ali očekujem da ću dobiti dobar savjet pošto je u BiH izbor katastrofalan kao i cijene vazdušnih pušaka.
U procesu sam upisa u matične knjige Srbije pošto sam dobio državljanstvo pa ako neko poznaje proceduru kupovine puške u Srbiji i prenos preko granice u BiH da me uputi.Znači trenutno sam stranac ali za par mjeseci postajem domaći.Pretpostavljam da je komplikacija :(

Ma jok... Preveslaš preko Drine i sve ok... :cool: :D
[/quote]

Ma ovdje je raspad,svi ćemo mi izgleda preveslati Drinu pa ćemo i Srbiju razbucati :D
kako da odgovorim nekom na privatnu poruku piše da nisam još kadar da odgovaram :shock:

SinisaSinisa said:
Ma jok... Preveslaš preko Drine i sve ok... :cool: :D

Ma ovdje je raspad,svi ćemo mi izgleda preveslati Drinu pa ćemo i Srbiju razbucati :D
kako da odgovorim nekom na privatnu poruku piše da nisam još kadar da odgovaram :shock:
[/quote]

Šalim se ja malo naravno. Nema više šverca preko Drine, Srbija i R.Srpska odavno nisu više banana države i s tim se ne treba zaj****ti... ☝🧐

Pozdrav svima iz Zagreba.
Odnedavno ponosni vlasnik FX MAVERIC .22 PCP puškice (ostvarenje dječačkih snova u 40. godini života :D).
Vidim da je kod vas puno aktivnija ekipa vezana uz ovaj hobi pa sam se eto registrirao u nadi da podijelimo iskustva i nadam se da se podružimo, makar virtualno.
Veselim se kvalitetnoj raspravi.

Dobro nam došli novi članovi. Ima dosta i komsija na forumu, a vidim da ima i sve više maverikaša

Users who are viewing this thread

Back