NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Ja sam Boris iz Beograda, zainteresovan sam za pucanje 10m iz stava, interesuje me nabavka takmicarske puske (sta, kako i gde). Vidim da kod nas ponuda nije neka, pa predpostavljam da je uvoz jedini nacin za nabavku. Pozdrav svim clanovima :)

Pozdrav za ekipu. Ja sam Bojan, mlad i perspektivan vlasnik vlasnik vazdušne puške (juče kupio, tebalo mi samo 39 godina)koja će možda uskoro da izađe iz kutije (žena je snimila koji mesec prerano). Inače, kad porastem hoću da pucam kao Milenko u Tokiju :D

Joj da, od sreće zbog ispunjenja dečačke želje zaboravih to da spomenem. Malo gledao, malo birao, malo čitao forum i iskustva kolega i završio sa kometom 220 u rukama. Imam iza sebe ispucanih par stotina dijabola na sindikalnim druženjima pa ne mogu da tvrdim da sam znalac u svetu vazdušnog oružja ali mi je ta pušlica jako lepo legla u ruke. Još samo da vidim kako puca i sreći nikad kraja :D

:D Dobro došli kolege...
@Glock,bolje da nisi ništa pitao?😂😂😂
Izvini @Bojan017,ova je naša,forumska,šala

Osetio ga Glock :lol:
Dobrodosao Bojane, samo napred sa gadjanjem…

Pozdrav svima!
Ja sam Stefan,veci deo svog punoletnog dela zivota sam se zanimao springericama a od skoro sam,dobrim delom zahvaljujuci ovom forumu, postao jos jedan zadovoljni vlasnik Artemis M16 5.5mm.
Nadam se lepom i dugom druzenju.

Pozdrav svima, ja sam Ljuba (42) iz Beograda i ponosni sam vlasnik jedne stare ali još uvek besprekorno funkcionalne Zastave M56. Zastavica je u mojoj porodici preko 40 godina i želja mi je da je sa istim uživanjem sutra i moj sin koristi. Ovaj forum je prilično otkrovenje za mene i oduševljen sam informacijama koje sam ovde video. Nadam se dugom i prijatnom druženju. Uzdravlje! ;)

Pozdrav svima, ja sam Ivan iz Kragujevca.
U posedu imam par springerica.
Baikal IŽ-38 (4.5), Stoeger Rx40 (4.5), Diana panther 31 (5.5),
I jedan Co2 pištolj u svrhu antistres terapije.
Ovde sam zbog namere da u dogledno vreme nabavim i nešto iz PCP segmenta, pa da se pre kupovine adekvatno uputim u tematiku...
Toliko od mene

Attachments

• IMG_20210818_221822_907.jpg
    IMG_20210818_221822_907.jpg
    205.7 KB · Views: 1,408
  • IMG_20210818_221822_883.jpg
    IMG_20210818_221822_883.jpg
    190 KB · Views: 1,408

Users who are viewing this thread

Back