NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Evo i ja da se predstavim...zovem se Dejan i zivim 20 km od Novog Sada,94 sam godiste. Za sada nemam nikakvu pusku,ali planiram da se uskoro upustim u te vode. Konkretno zanima me samo gadjanje u metu na 10 m...maksimalno do 20 m i to je to...4.5 kalibar naravno. Za neke dve nedelje planiram da podnesem zahtev za dozvolu za nabavku pa cemo onda traziti nesto novo ili polovno... :) Iskustva nekog preteranog i nemam (pucao sam petnestak puta kod druga,nznm koja puska je u pitanju),ali sam zaljubljenik u te stvari...ozbiljan sam i nikakav lov i slicno ne dolazi u obzir :) Tek ulazim u vode streljastva i vazdusnih pusaka,a i nisam neki forumas...tako da nemojte zameriti ako odvalim neku glupost ili se obratim na pogresnom mestu :D :D

Pozdrav druze! i lagano samo...
Sta god te bude interesovalo ovde mozes postaviti pitanje i siguran sam dobices odgobor i pomoc

Pozdrav i dobro došao, opedeljenje ti je pravo za početak na pravom si mestu, takvih nam treba što više kako ja kažem zaljubljenika u zravo sreljaštvo.

pozdrav drustbo. Ja sam Pavle Bulajic iz Herceg Novog i pridruzio sam se vama jer kod nas nema ovakvih foruma. Pre pola godine sam nabavio Hatsan 125 ali 4.5mm da se zanimam.

Pročitah sada u pravilima da je predstavljanje ovde obavezno pa evo da vas novi član pozdravi :)

Zovem se Goran, iz Novog Sada, vlasnik praistorijske Slavie 620. Volim vazdušne puške, još više volim da restauriram stvari koje su otpisane i zaboravljene i da ih vraćam u život. Otprilike sam to uradio i sa pomenutom Slaviom i dok sam istraživao i guglao po internetu na tu temu slučajno sam našao i ovaj sajt/forum. Nadam se da ćemo se družiti ovde...

Pozdrav

Veliki pozdrav svim ljubiteljima vazdušnog oružja :!: :!: :!: Zovem se Miloš Kuvekalović - kuvex i dolazim iz Ivanjice (moravički okrug).
Nadam se da sam dobro došao ;)

Pozdrav druze dobrodosao si naravno!
Samo se ti raspisi sta god te interesuje!

naravno da si dobrodošao! e sad, to što si iz Ivanjice, barem ja (kao Čačanin :D) ti neću uzeti kao olakšavajuću okolnost ha ha ha :D :D :D

Users who are viewing this thread

Back