NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima iz Kragujevca od Darka.
Ćerka je skoro počela da trenira streljaštvo pa će biti raznih pitanja . Lično se nikada nisam bavio streljaštvom ali sam kao i sva "staromodna" deca često pucao, kako je to nekada bio običaj ;) .

Pozdrav svima!
Ja sam Nenad, iz Nisa sam. Od skora sam se zaljubio u vazdusno oruzje i pronasao ovaj divni forum gde vidim da ima dosta iskusnih ljudi, spremnih da pomognu novacima savetima, iskustvom i znanjem. Radujem se sto imam gde (koga) da pitam.

Nisam se nikada bavio streljastvom, prosle god sam kupio Comet-u 200 i Glock 17 (CO2) i lavina je krenula...

Pozdravljam sve članove foruma. Želim kratko da se predstavim kao novi član. Ja sam Igor(43) nastanjen u BiH i veoma zainteresovan za vazdušno oružje. Vidim da je ovo dosta kvalitetan forum sa obiljem informacija i mislim da je ovo pravo mjesto gdje ću moći razmjenjivati iskustva i mišljenja sa ostalim kolegama. Hvala za prijem .

Pozdrav svima, zovem se Vladimir i iz Beograda sam. Oduvek zaljubljenik u oružje, a svakim danom i sve više u vazdušno. Dugo godina pratim airguns-srbija.com i njegov rast u jako kvalitetan forum sa pregršt bitnih i korisnih informacija, pa evo skupih hrabrosti da i ja postanem drug član.

pozdrav,ja sam dobrica.49 godina.volim ovaj sport.trenutno imam dianu storm 5.5mm.planiram uskoro se ponoviti sa novom pcp puškicom.nadam se savetima i mišljenjima.hvala na prijemu

Pozdrav za ekipu sa foruma, Djordje (25). Otvorih novu temu o pusci koju sam uzeo, pa su me zanimala misljenja.

Forum citam vec duze vreme...

Pozdrav svima na forumu,ja sam Sale i iz Zemuna sam . Pratim forum već duze vreme i mnogo naučih . Drago mi je videti mnogo ljudi spremnih za druženje i naravno zaljubljenike u vazdusne puške . Pored Zastave iz koje sam davno pucao , posedujem Peruna 731 , HW100,HW 35e . Hvala Goxy-ju u vezi optike i svih mojih pitanja , kao i Voji na pomoći i vremenu.

Zdravo svima evo i ja da se predstavim Goran iz Krusevca.

Zahvaljujem se svima na pomoci jer sam odavno ovde i procitao sam sigurno pola foruma sto mi je vise nego pomoglo u kupovini nove puske.
Ovako je to pocelo, sin video airsoft repliku na netu i vrlo brzo mi izaberemo Berettu na greengas narucimo sve komplet sa KP i pocnemo da se zezamo u metu od 5-10 metara( iznenadila me preciznost replike sa 0.20gr BB). Sve to me podsetilo da imam neku staru francusku vazdusnu od pre 20godina na tavanu kojoj je crko okidac pa ja napravio tada neki koji samo hvata klip uz opasnost samo okidanja. Skinem sa tavana a od dihtunga nema nista raspao se posle 20 god. Narucimo drugi sa oglasa namestimo sve okidac malo modifikujem da bude bar siguran da ne opaljuje sam ali zato putuje 7-8mm, dok okine pobegne ti nisan 3 puta.
Zezali se mi tako sa kanticama i flasicama i vidimo da nema vajde od preciznosti i gadjanja u metu a vec se zarazili za ovaj sport obidjem radnje po gradu i dobijem nekoliko preporuka od Gamo black shadow pa RX5 i naravno Cometa 220. Vodjen predhodniim iskustvom sa ovom malom francuskom (MANU-ARM) i shit okidaca sa kuglicama ne kupujem dok ne vidim kakav mehanizam ima. Nadjem na netu sheme i exploded preglede za sve puske i vidim da je to sada mnogo jednostavnije i prakticnije i slicno jedno drugom ali citajuci forum, facebook grupu i gledajuci youtube imas informacije o svim puskama sa tezinom i kvalitetom okidanja i svim i svacim.
Tako mi zahvaljujuci odgovorima iskusnih clanova i majstora ovde odustanemo od ovih ponudjenih i odlucimo se za Weihrauch prvo HW30S ali posle 3-4 nedelja cekanja da stigne Weihrauch u KS kada je konacno stigao i videli uzivo odlucimo se za HW50s posto je i on u D kategoriji ona F verzija.

Tako da hvala jos jednom svima koji odgovaraju na pitanja i dele svoja iskustva i realno predstavljaju sve modele. I nadam se daljem druzenju i komentarisanju. Pa mozda padne i neka PCP puska.

Pozdrav

Users who are viewing this thread

Back