NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Поздрав свима. Ја сам нови члан. Зовем се Стојан, 47 година из Ужица. Нов сам у материји која се тиче ваздушног оружја. Надам се ћу овде пронаћи савете који би могли да ми помогну.

Lep pozdrav svima! Ja se zovem Timotej i dolazim iz Slovenije. Volim da čitam vaš forum! Izvinite na lošom Srbskom jeziku!
LP brnotov

Lep pozdrav svima! Ja se zovem Timotej i dolazim iz Slovenije. Volim da čitam vaš forum! Izvinite na lošom Srbskom jeziku!
LP brnotov

veliki pozdrav svima, ja sam goran iz kragujevca, nov sto se tice vazdusnih pusaka ali mogu da kazem da je zaraza teska , ovde sam u potrazi za informacijama a i da podelim sa clanovima neka svoja resenja, konkretno oko drveta, pitajte sta vas zanima ako budem znao bice mi drago da pomognem, poz poz

Pozdrav svima na forumu,
zovem se David, iz Beograda sam (Voždovac). Čitao sam po malo i po nešto na forumu a planiram kupovinu airsoft replike pištolja pa će mi trebati po neki savet a i ja ću predstaviti moje iskustvo u buduće.

Pozdrav svima! Zovem se Goran, zivim u Novom Sadu.
Planiram nabavku airsoft replike pistolja za rekreaciju i vezbanje. Nov sam u svetu airsofta.
Konkretno sam zainteresovan za 2 modela: Dan Wesson 715 4" CO2 revolver i ASG CZ P-09 CO2 4.5mm.

Nadam se lepom druzenju i razmeni iskustava.

Bojim se kolega da ste malo pobrkali. Airsoft je sport sa plasticnim kuglicama od 6mm gde ljudi trce, skacu, pucaju, dok mi sa vazdusnim oruzjem obicno zauzmemo neki stav i gadjamo papirne mete, Znaci nema trcanja, skakanja vec smao pucanja.
U svakom slucaju dobro nam dosli na forum, a sto se tice pitanja samog mozda je bolje d apitate u odgovarajucoj sekciji foruma.

Verovatno sam se lose izrazio, svakako sam nov u svetu vazdusnog oruzja.
Mislio na verne replije m pravog vatrenog oruzja na CO2 gas, pa sam upotrebio termin “airsoft”, sto je verovatno pogresno…

Vezbanje, skakanje i trcanje sa oruzjem me ne zanima. Konkretno pod vezbanjem mislim na gadjanje mete (preciznost) i da to radim rekreativno u svoje slobodno vreme.

Nadam se da je sada jasnije. Pozdrav.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pozdrav. Zovem se Damir, iz Novog Sada sam. Oruzje mi nije strano ali u svetu PCP pušaka sam nov i tu sam da nesto naučim o tome. Častio sam se jednim FX-om Royale 400 od 4,5mm i veoma mi se dopada puška. U glavnom to je to, družićemo se.

Dobro došli drage kolege, na pravom ste mestu. :) Damire čestitam na izboru prve PCP puške!

Pozdrav,
Zovem se Dragisa i iz Nisa sam. Dugo vec pratim ovaj forum kad god pocne da me svrbi da kupim VP ali posto je nemam nisam se uclanjivao. Sad posto sam cvrsto resio da povucem obarac evo mene kod Vas :D

Pozdrav svima.
Bogdan, Backa oblast...pcp fan, a ovde mnogo kvalitetnih tekstova kao i iskusnih korisnika i zaljubljenika, tako da je veliki propust ne pridruziti se ekipi.

Pozdrav svima, zovem se Marko imam 39 godina, iz Nisa sam, bavio bih se rekreativnim gadjanjem i ovde sam pre svega da nesto naucim i nabavim dobru vazdusnu pusku.

Users who are viewing this thread

Back