NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobar dan...
Dragan, NS, DC 3, za sina trazim pusku, kad ono...
Imam jedno upozorenje za meni slicne, ne toliko o sportu, tehnickim karakteristikama i svim pametnim stvarima koje mozete procitati ovde vec realnost nekog ko trazi polovno, a dobro...
Nastavicu u prikladnoj temi...

Zdravo i svako dobro svima na forumu, Sale , Nis , 42 god , totalni pocetnik u svemu ovome. Jos jednom izvinjenje adminima i moderatorima za nesnalazenje na forumu dok se malo ne nastelujem. Pozzz

Dobro nam dosao kolega, svi smo mi bili pocetnici a neki sam i ostao na tom nivou. Ko zeli moze dosta toga nauciti ovde, ali sta god da kupis od opreme kajaces se. Jer smo prokleti pa uvek ocemo vise...

Pozdrav svima, ja sam Djuradj iz Backe Palanke, 32 godine.. Planiram kupovinu PCP puske i ovaj forum mi je vec dosta pomogao da suzim izbor oko kupovine. Pocetnik sam

Pozdrav svima. Ja sam Slaviša , skoro 50godina i iz Smedereva sam. Deca krenula u školu streljaštva, pa ja malo da se informišem i podsetim o tome.

Poštovanje svima. Ja sam Vukašin, iz Beograda. Sin se upisao u školu streljaštva pa mi je potrebno da se malo više informišem o iskustvima iskusnijih.

Dobrodošao, na pravom si mestu. I ja sam iz istog razloga došao ovde pa sada ja pucam redovno a ćerka zabušava :D .

pozdrav svima interesujeme ovo imam u vlasnistvu vazdusnu pusku IZ 38 koja je registrovana u mup i koja je pre registracije bila kod puskara da bi konstatovIo koji je kalibar puske kalibar 4.5 i na osnovu tog podatka je izdat oruzani list 1999 godine no sad iako posedujem oruzani list policija zahteva da ponovo odnesem pusku kod puskara da bi on konstatovao da li ona spada u kategoriju C ili D interesujeme ponovo da li je to po zakonu posto se vazdusne puske legalno prodaju i po vasarima i posto nije potrebno da se legalizuju zasto onda moj oruzani list po ovome nije vazeci vec da se trazi ponovno vestacenje da li je to C ili D kategorije molimza odgovor

Pozdrav svima ja sam Toni iz Sakula posedujem dve Diane jedna je dobra devojcica a druga malo pa malo pravi probleme …..

Pozdrav svim ljubiteljima sportskog gađanja. Učlanio sam se na Vašem forumu kako bih što više naučio o vazdušnim puškama.
Naime, u planu mi je kupovina pa sam detaljno prvo čitao forum (kategorije C i D, razlika, springerice pcp, na gasni cilindar, optika I štelovanje, idealna razdaljina za upucavanje itd.) I video sam da je to mogu slobodno reći nauka koja ima beskrajno mnogo stavova i načela.
Za početak sam odgledao sve video klipove od Vašeg poznatog kolege Ledenog. Mnogo je dobro objasnio šta znači idealna pozicija, rukohvat i držanje puške, oslonac pri upucavanje puške metoda i teorija iste.

Prva vazdušna puška sa kojom sam se susreo bila je Čehoslovačka iz 1995.godine sa drvenim kundakom. Model sličan današnjoj Slaviji otprilike. To je bila ogromna puška, masivna, teška, oroz je bio izuzetno tvrd i prelamanja takođe. Za moj uzrast tada pošto sam krupnije građe i visok teško sam uspevao bez oslonca na stolu da držim pušku u ravni sa metom. Krivo mi je što nisam imao nekog interesovanja da idem u streljanu dok sam bio tinejdžer, sada u 30tim godinama me to više zanima kaže mi žena pobenavio si.

Za kupovinu puške me je povuklo to što moj dobar drug ima Gamo Replay sa optikom, nekih 300 mps. Te podatke nisam ni znao dok mi on nije objasnio :D. I palo nam je na ideju da kod njega na ranču gde mu je i vikendica napravimo improvizovane mete na udaljenosti 10, 20 do 50m maksimum i da počnemo da vezbamo u proleće. Meni se ta ideja jako svidela jer mi je prvoshodno bitno druženje, relaksacija i neki odlazak u prirodu. Već smo smislili I mete koje ćemo štampati ludilo podetinjili po stare dane :D.
Gledao sam na DumDum kanalu izuzetne recenzije majstora Darka, i najviše mi se svidela ideja da mi prva puška bude Stoger RX 5 ili evenrualno Rx20 ako to nije prejaka puška za mene početnika? RX5 sa optikom je odlična cena za moj budžet a mogao bih da se rastrgnem i do Rx20 sa optikom ništa preko toga. Ili da kupim RX 5 a posebno neku optiku u Magnumu za 50-70€?

Pozdrav svim članovima, zovem se Robert, iz Kikinde sam. Upravo sam postao ponosni vlasnik prvog svog PCP-a. U pitanju je Stoeger XM1 u cal.4,5mm. Pored nje još posedujem VP Ekol Ultimate takođe u 4,5mm. Procitao sam skoro sve vezano za PCP i naučio dosta stvari. Naime jedino nisam našao kako se održava pumpa viskogog pritiska, upućuje na link na FB a tamo izbaci da nemože da se pristupi sajtu, ako mi neko može objasniti ili uputiti gde se mogu informisati bio bih veoma zahvalan. Pumpa je nova Kandar.

Pozdrav svima.Ja sam Bojan iz Mladenovca,40g.
Od skoro sam vlasnik Comete 300,,, 4,5mm, Nije prva, ali je zato Nova, i najaca..
Malo druzenja i dobrih sveta bi mi dobrodoslo..

Users who are viewing this thread

Back