NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobro nam dosao na forum, ima dosta cometasa na ovom forumu, pa ce te moci da razmenjujete iskustva

Pozdrav svima,
Moje ime je Elvis, iz Slavonskog Broda sam i star sam skoro 40 godina.
Volim zračno oružje ali nažalost znanje oko istog mi je takoreći nikakvo. Ali koliko vidim na pravom sam mjestu za nešto naučiti.
Nadam se ugodnom druženju, i moram reći da mi se forum sviđa jer ima reda za razliku od airguns hr koji je upravo zbog toga i propao.
Toliko od mene za moj prvi post.
Pozdrav.

Pozdrav kolega, drago nam je da ti se svidja red na forumu, nadamo se da ce tako i ostati. Samo polako i naucices dosta ovde, toliko da ces poceti da smaras ljude oko sebe.

Pozdav postovanim clanovima foruma. Nadam se da me primate u drustvo. Rodzeni beogradzanin, zaljubljenik u prirodu i naciljavanje u mete, posvecen lovu u razumnoj meri. Od vas sam puno do sada naucio. Uskoro cu se predstaviti sa svojim puskicama i podeliti svoje utiske. Veliki pozdrav.

Поштоване колеге, драго ми је да сам пронашао овај форум. Иначе ја сам из Темишвара и врло сам "свеж" кандидат за куповину прве ваздушне пушке. Положио сам испит који ми омогућава да купим оружје, у зависности од намене којој служи.
Као прво оружје желим да купим неку ваздушну пушку са опругом. Надам се да ћу овде пронаћи информације, упутства и разумевања за одабир прве ваздушне пушке.

Trimis de pe al meu SM-G991B folosind Tapatalk

Pozdrav veseloj ekipi.ja sam Dejan iz Zemuna.
Ceo život me mami streljaštvo.
Od Džona Vejna koji mi je bio heroj kao mali pa na dalje.
Sad sa 44 napokon dovodim život u mirnije vode i planiran kupovinu prve vazdušne puške, upoznajem se sa pravilima i propisima i nadam se da ću u ovoj grupi naći nova poznanstva i doprineti forumu.

Pozdrav svima.
Ja sam Petar iz Beograda, 38 god. Trenutno sam vlasnik puske Swiss Arms AG 1000, a od sledece godine nameravam da kupim FX M3, pa ce mi trebati neki saveti u vezi iste.

Dobro nam dosli na forum,
ovde ima vise strucnjaka za fx m3 koji mogu dati dobre savete, tako da si na pravom mestu

Pozdrav svima.
Ja sam Marko i iz Smederereva sam. Streljastvom sam se bavio par godina i zbog svadje sa trenerom, napustio. Pokusavao da se ponovo "uvucem u pricu", ali bez uspeha. Na redovnom sluzenju vojnog roka, ucestvovao na internom takmicenju sa solidnim rezultatom.
Par godina razmisljam o kupovini vazdusne puske i evo pre par dana, kupio....

Pozdrav svima,
Dugo sam samo citao forum, sada resio i da se registrujem. Ja sam Nenad iz Vranja, vrv jedan od veterana medju vama sa svojih 55 god :). Kao dete pucao dosta za Zastavinom 56, kasnije i posedovao 10 tak godina M81, a od 2015-te vlasnik Slavije 634. Nisam neki mnogo dobar poznavalac vazdusnog oruzja, pa cu neke nedoumice da podelim ovde, te potrazim savete iskusnijih.

Dobro nam dosli novi clanovi,
@slavia 634. to su neke najbolje godine za bavljenje ovim sportom, imamo mi i odsta starijih clanova ovde koji su izuzetno aktivni

Users who are viewing this thread

Back