NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobro nam dosao Srdjane, u pravu si ima i polemike, diskusije...
Bitno je samo da se odrzi primeren nivo komunikacije

Nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori. Naravno valjalo bi procitati starije postove na teme koje su od interesovanja. Kod mene 95% znanja dolazi od citanja ovog foruma...

Поздрав свима ја сам Радослав из Каћа код НС, имам вп Баикал МП-512 са БСА оптиком.

Послато са SM-F926B помоћу Тапатока

kircan said:
Nema glupih pitanja, postoje samo glupi odgovori. Naravno valjalo bi procitati starije postove na teme koje su od interesovanja. Kod mene 95% znanja dolazi od citanja ovog foruma...

Već nađoh dosta zanimljivih tekstova,sad treba vremena da se proveri sve to.

Pozdrav svima, ja sam Aleksandar iz Beograda,imam 32 godine i pre par dana sam imao priliku da se druzim sa vazdusnom puskom od drugara Ekol ultimate es450 4,5mm i 190m/s sto me je odusevilo i od tada gledam da kupim sebi i imam novu zanimaciju 😁
Nadam se lepom druzenju na forumu,hvala unapred.

Dobro nam dosao na forum Aleksandre, nadam se da ces resiti svoju dilemu sa kojom VP da krenes ...
Sta god da odlucis posle ces se kajati, i na kraju ces kupiti sve tri i jos neku pride
tako bar ide obicno

Dobrodosle sve kolege Uskoro cete se zaludeti kao i svi mi i budzeti ce vam se samo povecavati , a izgovori takodje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobrodoslica svim novim clanovima, na pravom ste mestu! ;)
@Dexx Taj model me jako interesuje, slobodno otvorite temu za ovaj model, koliko znam nema je i nadam se redovnim izvestajima o utiscima i performansama ovog modela. Slike obavezno! :D

clockwork_orange said:
Pozdrav svima, ja sam Petar iz BG i skoro sam nabavio pusku i zaineresovao se poprilicno
Dobro došao Petre, tvoja objava je premeštena u temu o Zastava puškama.

Dobar dan, ja sam Kristian iz Novog Sada i od neke 10 goidne se druzim sa vazdusnim puskama. Od skoro sam u dvoristu napravio hvatac dijabola i mete, tako da klinac(6godina) i ja imamo zanimaciju. Na forum sam usao cisto radi druzenja i skupljanja dragocenih informacija.
Od pusaka imamo
malu Zastavu,
Cometu 220 od pre par dana,
Hatsana 85 i
Lucznik 88

Users who are viewing this thread

Back