Za početak, dobro jutro

Hvala svima koji su mi poželeli dobrodošlicu!
@Mane zaista nisam doživela Zaretove reči kao nešto negativno. Zaista su žene danas okrenute pogrešnim vrednostima i stavovima. Sve se svodi na fotografiju, tj.lažno predstavljanje. Ponosna sam što sam od tri ćerke, jedini tatin sin - doduše na štiklama :lol: i sa crvenim karminom, koji u jednoj ruci drži šrafilicu, u drugoj oružje i u svemu tome uživam. Ne zbog društvenih mreža isl.već zato što ne treba biti kao konj - imati sužen vidik (konje obožavam, da se razumemo).
Kada bi žene znale koliko opušta pucanje iz oružja, taj momenat gde si samo ti, okidač,nišan i meta... Taj smiraj tela i duha, trenutak u kom ne misliš
apsolutno ni na šta drugo...
E sad, fenomenalno je što i moj suprug voli oružje i pucanje iz istog, tako da ću za povod kupovine vazdušne iskoristiti njegov rođendan, a zajedno ćemo uživati
@Bojan017 verujem da nijednoj toj ženi ne manjka ni šminke ni praška, verovatno im nedostaje pažnja, pa su ozlojađene, pa možda čak pomalo i ljubomorne :shock: (On ide da puca, a ja ostajem kod kuće da: ra ta ta ta ta ta...Još koliko sve to košta! Tu pušku više licka i picka nego mene :lol: isl...). Iz tog razloga, što je šteta, ne prepoznaju vrednost trošenja novca na ovako nešto. Moj suprug ne ide po kafanama, ne ide po kladionicama, ne boluje od markirane odeće i obuće, tako da je meni zadovoljstvo da ga obradujem dobrim ribolovačkim priborom ili evo u ovom slučaju, oružjem i pratećom opremom. Svi mi treba da imamo neki izduvni ventil i bilo bi fenomenalno kada bi međusobno imali više razumevanja jedni za druge, jer ne čine iste stvari srećnim... Npr. žena koja vežba- mesečno se bilo koja teretana ili kardio trening plaća 3-4000 mesečno, to je godišnje 36.000-48.000 - eto dobre puške i municije :lol: A gde su frizeri, manikiri , depilacije, kozmetika (a većina žena može sve to sama -na šta sam se ja odlučila, pa zato imamo svake godine jedno dodatno putovanje (produženi vikendi na koje idemo samo suprug i ja, bez dece) Tako da je sve stvar prioriteta...
Kada bi vaše žene videle sa koliko entuzijazma, ushićenja, pa na kraju i ljubavi vi ovde pišete, u koliko sitne detalje svi vi ovde idete... Možda bi baš to dovelo do tog razumevanja i slobode da se čak i više muškara uključi, a možda vam se i vaše žene priključe
I naravno - i vi te vaše žene činite zadovoljnima, jer zadovoljna žena-još zadovoljniji muškarac, potpisujem! Da ste videli moj osmeh kada sam za godišnjicu odvedena na strešte Alpha kod Bubanj potoka, da pucam iz pištolja... Znao je suprug koliko to želim, ali da će to imati takav efekat danima na moje raspoloženje...
Šta sve napisah... :shock: Žena.... :lol: :lol: :lol: