NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima. Moje ime je Nikola iz Beograda preciznije iz Ostružnice imam 30 godina...kao klinac sam obozavao vazdusne puske imam Telly i Slaviju 630 obe u kalibru 4,5mm koje sam servisirao nakon jedno 15 godina stajanja i moja strast se ponovo probudila...pozdrav svima jos jednom

Pozdrav ljudi. Javljam se iz Sarajeva, 27 godina. Od prošle sedmice vlasnik vazdušne puške Retay 135X u kalibru 4.5mm, inače moje prve lične vp. Ovih dana sam iščitavao forum i ostao sam zadivljen koliko znanih ljudi se ovdje okupilo i što to isto znanje nesebično šire. Hvala vam. Trenutno nisam kući, pa za par dana otvaram temu sa par pitanja u vezi puške i usput ću okačiti poneku sliku. Ovih dana očekujem da mi stigne i polovan Hatsan 99 4.5mm.

Pozdrav svim clanovima. Ja sam Dejan Pesic iz Panceva, 33 godine. Clan sam streljacke druzine “Pancevo 1813”. Od vazdusnog oruzja posedujem Walther lg400xt i Anschutz 335 magnum.

Pozdrav svima, zovem se Petar, iz NS sam i iako sam pucao iz vazdušne kao klinac, sada kada mi je najstariji klinac malo porastao a strelište je blizu, gledam kako da ga uveden u ovu priču, a da se i tata ovajdi malo od toga :D Čitao sam već neko vreme teme ali uskoro ću se verovatno i uključiti sa nekim pitanjima ;)

Pozdrav svim clanovima. Ja sam Vladan. Iz Beograda sam.
Bavio sam se streljastvom pre 20-ak godina, oko 9 godina, (SK Crvena Zvezda, standardni pistolj).
Bilo je tu mnogo druzenja, titula i medalja, putovanja i zezanja.
Poslednjih meseci se prisecam svega toga, pa sam otisao i kupio VP.
Malo sam istrazivao i informisao se i iznenadilo me je koliko se sve promenilo u tom svetu, posto bar 15 godina nisam nista pogledao na tu temu.
Ako nastavi ovako da me radi, sledeci je neki FX Maverick ;) ... a onda kupovina 2-3ha zemlje daleko od civilizacije i penzija hehe..
Elem, zaista nema u nasoj zemlji vazdusnog strelista za "siroke narodne mase". Da je finansijski pristupacno i fizicki dostupno. Da se promovise ovaj sport.
Da li ste mozda razmisljali da napravimo tako nesto?
Aj da ne davim vise... Hteo sam samo da ispostujem pravilo foruma za novajlije, pa sam se raspricao.
Inace nisam pricljiv uopste. Stvarno.

Pozdrav svima, moje ime je Dusan Zunic iz Uzica sam i imam 31 godinu..Zaludjen sam za vazdusnim puskama i poslednjih pola godine sam u potrazi za ozbiljnom springericom tipa weihrauch-a hw97,97kt,Diane 54,56th.Znam da je tesko pronaci ove puske kod nas i znam da Topgun iz Pozarevca uvozi Dianu ali su bezobrazno podigni cenu za obican model 54 air king iako je pre par godina izasao pro model koji je znatno jeftiniji u komsiluku(Bugarska ,Hrvatska).
Da li je neko upoznat sa cenom koja se placa na carini za pusku ovog cenovnog ranga naravno uz svu papirologiju i dokumentaciju koju bih pribavio?

pozdrav dusane, imas nekoliko tema o uvozu pusaka na forumu pa malo prelistaj. uglavnom su troskovi barem 14-15000 dinara

Pozdrav svima, ja sam Ivan Petrović iz Paraćina skoro sam kupio vazdušnu pušku Cometa galaxy 220 i veoma sam zadovoljan sa njom.Ovde sam da naučim ponešto o vazdušnim puškama bilo da su springerice ili pcp. Takođe bih želeo i da kompletno sredim jednu zastavinu m56 koju bi trebalo uskoro da nabavim.

Users who are viewing this thread

Back