NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima,
Uros Lukic iz Valjeva. Bavim se v. puskama oko godinu dana. Posedujem Cometu 220 Galaxy na njoj je montirana neka no-name optika 4×32, a planiram da uzmem utg leapers 3-9x40. Do sada sam pucao samo neke predmete, a na leto planiram da gadjam mete na vecim daljinama 50-80-100m.

Pozdrav svima, odavno sam član foruma ali do sada nisam ništa kuckao pa da se predstavim. :)

Mane iz Beograda 37 godina. Od haubica posedujem ove iz potpisa :)

PCP: Artemis M16 5.5 mm / Hawke vantage 3-9 x 50

Springerica: Artemis SR1000S

Pozdrav svima!

Da budem odmah iskren, do foruma sam dosao jer u komsiluku imam jednog idiota koji voli da sa vazdusnom puskom gadja zivotinje (pse i macke pretezno). Moj macak se jednog dana vratio krvav, tesko je hodao i sa cudnim predmetom zaglavljenim u kozi zadnje desne butine. Kada sam izvadio, licilo mi je na plasticnu diabolu (kasnije je ispala i metalna kuglica), pa sam trazio po netu sta je to, gde se koristi, te sam na kraju zavrsio i na ovaj forum.

Inace jesam planirao u jednom momentu da uzmem neku vazdusnu pusku, mozda bi se jednog dana ponovo oprobao sa odlascima na takmicenja, samo sto jedno vreme, solidno dugo bolest mi nije davala mira i sansi za to.

Sasa iz Novog Beceja 39 godina. Za sad vlasnik samo recimo ispravne airsoft AEG puskice.

Dobro došao Saša na forum.Svaka normalna osoba a posebno mi koji se smatramo sportskim strelcima se zgrozimo kad čujemo da neko gađa mačke i pse...Da mi oprostite na izrazu,jebo bi mu i oca i mater.Nadam se da si slučaj prijavio policiji jer da si nosio mačku kod veterinara on bi sigurno prijavio.Pozdrav

Dobro došao Saša na forum.Svaka normalna osoba a posebno mi koji se smatramo sportskim strelcima se zgrozimo kad čujemo da neko gađa mačke i pse...Da mi oprostite na izrazu,jebo bi mu i oca i mater.Nadam se da si slučaj prijavio policiji jer da si nosio mačku kod veterinara on bi sigurno prijavio.Pozdrav
Jesam, prijavio sam policiji, bili su, napravili zapisnik i to je to. U komsiluku nije bilo zabelezenih vlasnika vazdusnog oruzja C kategorije, a D varijanti, ko zna koliko ima.

Bio sam i kod veterinara, moj macak se oporavio, a jednog sto smo nasli u basti, veterinar je morao da ga uspava, jer mu je bila prekinuta kicma. Vukao je zadnje noge, pa je zbog toga imao otvorene rane, kozu i misice je oljustio skoro do kostiju.

Sa ovakvim dijabolama gadjaju, metalna kuglica je bila iza ove plastike sto se vidi na slici.

Attachments

• IMG_20230131_184225.jpg
    IMG_20230131_184225.jpg
    87.9 KB · Views: 53
Pozdrav,
Iz Podgorice sam, inženjer, peta decenija, želim da kupim prvu vazdušnu pušku i tražeći informacije naleteh na forum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav svim članovima,ja sam Ivan iz Kraljeva,vlasnik sam Hatsan 125 th 4.5mm....zahvalan bi bio na savetu da li menjati oprugu sa gasnim klipom i koju optiku staviti na nju.
Hvala unapred

Pozdrav ljudi, ja sam Petar. U suštini celog života sam okružen oružjem(lovačka porodica), ali tek sada sa 24 god sam dobio interesovanje za isto. Zbog ovih "ludih" zakona i procedura za dobijanje vatrenog oružja sam rešio da krenem sa vazdušnim, a onda kasnije ukoliko me bude zanimalo još da pređem na nešto jače.

Pozdrav kolege, ja sam Petar iz Kraljeva imam 26 godina, vazdusno oruzje i oruzje u globalu me zanima od malih nogu. Vlasnik sam Norica Marvic 2.0 u 5.5mm kalibru a imao sam pre nje neke turske i kineske vazdusne puske i pistolje.

Users who are viewing this thread

Back