Upoznali smo se g. Joco. Veliko poštovanje za motivaciju da po onakvom vremenu ( nevremenu ) dođete na druženje i takmičenje sa mlađim kolegamaDobro došao Nenade! Nadam se da smo se upoznali juče.
Bilo je to lepo iskustvo. Očekujem neke nove događaje u kojima bih Vam se pridružioPozdrav Nenade, nadam se da ti se svideo skup juce i da te je zainteresovalo
Hvala na dobrodoslici!, veoma moguce sto se tice da li bi stigao do vas, nekako je bolje u dvojeDobrodošao Nenade. Posebno poštovanje za tvoju devojku, jer da nije bilo nje, ni ti ne bi stigao ovde do nas....priznaj!!!![]()
Hvala!, 11 god smo zajedno znam da je izuzetnaDobrodošao Nenade.Ženi gospođicu odmah,to se ne nalazi često
Pozdrav i postovanje rode,
Zovem se Dragan od oca Toplice (otud i DraganToplicin), iz Lazarevog sam grada, Krusevca, pratim ovaj forum od ne davno, dok interesovanje za vazdusno oruzje gajim jos od malih nogu, sto bi se reklo sa oca na sina, pa tako i ja mom sinu prenosim to interesovanje. Raspolazemo skromnim, ali nama dragim puskama weihrauch hw100 + simmons 4-12x44
Artemis sr1250w + hawke 4x32
Stoeger rx20 + hawke 3-9x50 AO, IR, sve u 4,5 kalibru.
Bolje vas nasao, pa bio sam malo skeptican oko kupovine, inace krenuo sam da kupim Dianu Ntec, ali je nije bilo na stanju, i na predlog prodavca kupio rx20. Nisam se pokajao ni jednog trena, lepa i na oko i za pucanje, osim malo tvrdjeg okidanja koje se izuzetno lako "omeksa". Grupe lepe pravi, na nekih 25-30 metra oko 2ipo do 3 cm, inace lepo gadja i na 50 i kusur, a i za odrzavanje nije komplikovana, sve u svemu meni se svidjaDobrodošao Dragane
Ovaj RX20 mi je oduvek bio tiha patnja, koja lepota... Kako se pokazao?
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bolje vas nasao, pa bio sam malo skeptican oko kupovine, inace krenuo sam da kupim Dianu Ntec, ali je nije bilo na stanju, i na predlog prodavca kupio rx20. Nisam se pokajao ni jednog trena, lepa i na oko i za pucanje, osim malo tvrdjeg okidanja koje se izuzetno lako "omeksa". Grupe lepe pravi, na nekih 25-30 metra oko 2ipo do 3 cm, inace lepo gadja i na 50 i kusur, a i za odrzavanje nije komplikovana, sve u svemu meni se svidjaDobrodošao Dragane
Ovaj RX20 mi je oduvek bio tiha patnja, koja lepota... Kako se pokazao?
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bolje vas nasaoDobro došao Dragane! Na pravom si mestu!![]()
Bolje vas nasaoDobrodošao.