Upoznali smo se g. Joco. Veliko poštovanje za motivaciju da po onakvom vremenu ( nevremenu ) dođete na druženje i takmičenje sa mlađim kolegamaDobro došao Nenade! Nadam se da smo se upoznali juče.
Bilo je to lepo iskustvo. Očekujem neke nove događaje u kojima bih Vam se pridružioPozdrav Nenade, nadam se da ti se svideo skup juce i da te je zainteresovalo
Hvala na dobrodoslici!, veoma moguce sto se tice da li bi stigao do vas, nekako je bolje u dvojeDobrodošao Nenade. Posebno poštovanje za tvoju devojku, jer da nije bilo nje, ni ti ne bi stigao ovde do nas....priznaj!!!
Hvala!, 11 god smo zajedno znam da je izuzetnaDobrodošao Nenade.Ženi gospođicu odmah,to se ne nalazi često
Pozdrav i postovanje rode,
Zovem se Dragan od oca Toplice (otud i DraganToplicin), iz Lazarevog sam grada, Krusevca, pratim ovaj forum od ne davno, dok interesovanje za vazdusno oruzje gajim jos od malih nogu, sto bi se reklo sa oca na sina, pa tako i ja mom sinu prenosim to interesovanje. Raspolazemo skromnim, ali nama dragim puskama weihrauch hw100 + simmons 4-12x44
Artemis sr1250w + hawke 4x32
Stoeger rx20 + hawke 3-9x50 AO, IR, sve u 4,5 kalibru.
Bolje vas nasao, pa bio sam malo skeptican oko kupovine, inace krenuo sam da kupim Dianu Ntec, ali je nije bilo na stanju, i na predlog prodavca kupio rx20. Nisam se pokajao ni jednog trena, lepa i na oko i za pucanje, osim malo tvrdjeg okidanja koje se izuzetno lako "omeksa". Grupe lepe pravi, na nekih 25-30 metra oko 2ipo do 3 cm, inace lepo gadja i na 50 i kusur, a i za odrzavanje nije komplikovana, sve u svemu meni se svidjaDobrodošao Dragane
Ovaj RX20 mi je oduvek bio tiha patnja, koja lepota... Kako se pokazao?
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bolje vas nasao, pa bio sam malo skeptican oko kupovine, inace krenuo sam da kupim Dianu Ntec, ali je nije bilo na stanju, i na predlog prodavca kupio rx20. Nisam se pokajao ni jednog trena, lepa i na oko i za pucanje, osim malo tvrdjeg okidanja koje se izuzetno lako "omeksa". Grupe lepe pravi, na nekih 25-30 metra oko 2ipo do 3 cm, inace lepo gadja i na 50 i kusur, a i za odrzavanje nije komplikovana, sve u svemu meni se svidjaDobrodošao Dragane
Ovaj RX20 mi je oduvek bio tiha patnja, koja lepota... Kako se pokazao?
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bolje vas nasaoDobro došao Dragane! Na pravom si mestu!
Bolje vas nasaoDobrodošao.