NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav ljudi,
Konačno mi je proradio forum :)

Sta da kazem, zovem se Petar iz NS sam, streljastvo trenirao nesto manje od godinu dana pre vise od 30... od tada do pre mesec dana ni dojabole. Sasvim slucajno bio u prilici na selu da opet probam pucati i gotovo, bolest pocela, skinuo prasinu sa ocevog ansutza 355 i poceo polako da ponovo ucim igram se i tako.
Bolest uzima maha kada sam video sta sad sve ima, PCP, CO2 pistolji i ostale igracke, tako da sam u fazi biranja pcp-a i pistolja, pa cu vas malko smarati.

Hvala na razumevanju.

Pozdrav i postovanje rode,
Zovem se Dragan od oca Toplice (otud i DraganToplicin), iz Lazarevog sam grada, Krusevca, pratim ovaj forum od ne davno, dok interesovanje za vazdusno oruzje gajim jos od malih nogu, sto bi se reklo sa oca na sina, pa tako i ja mom sinu prenosim to interesovanje. Raspolazemo skromnim, ali nama dragim puskama weihrauch hw100 + simmons 4-12x44
Artemis sr1250w + hawke 4x32
Stoeger rx20 + hawke 3-9x50 AO, IR, sve u 4,5 kalibru.

Pozdrav i postovanje rode,
Zovem se Dragan od oca Toplice (otud i DraganToplicin), iz Lazarevog sam grada, Krusevca, pratim ovaj forum od ne davno, dok interesovanje za vazdusno oruzje gajim jos od malih nogu, sto bi se reklo sa oca na sina, pa tako i ja mom sinu prenosim to interesovanje. Raspolazemo skromnim, ali nama dragim puskama weihrauch hw100 + simmons 4-12x44
Artemis sr1250w + hawke 4x32
Stoeger rx20 + hawke 3-9x50 AO, IR, sve u 4,5 kalibru.

received_159720373852101.jpeg

Dobrodošao Dragane :)

Ovaj RX20 mi je oduvek bio tiha patnja, koja lepota... Kako se pokazao?

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bolje vas nasao, pa bio sam malo skeptican oko kupovine, inace krenuo sam da kupim Dianu Ntec, ali je nije bilo na stanju, i na predlog prodavca kupio rx20. Nisam se pokajao ni jednog trena, lepa i na oko i za pucanje, osim malo tvrdjeg okidanja koje se izuzetno lako "omeksa". Grupe lepe pravi, na nekih 25-30 metra oko 2ipo do 3 cm, inace lepo gadja i na 50 i kusur, a i za odrzavanje nije komplikovana, sve u svemu meni se svidja

Dobrodošao Dragane :)

Ovaj RX20 mi je oduvek bio tiha patnja, koja lepota... Kako se pokazao?

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bolje vas nasao, pa bio sam malo skeptican oko kupovine, inace krenuo sam da kupim Dianu Ntec, ali je nije bilo na stanju, i na predlog prodavca kupio rx20. Nisam se pokajao ni jednog trena, lepa i na oko i za pucanje, osim malo tvrdjeg okidanja koje se izuzetno lako "omeksa". Grupe lepe pravi, na nekih 25-30 metra oko 2ipo do 3 cm, inace lepo gadja i na 50 i kusur, a i za odrzavanje nije komplikovana, sve u svemu meni se svidja

Back