NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima iz Vranja,
Evo od pre neki dan sam i ja clan ovog vaseg foruma, a tu sam jer sam ovaj hobi voleo jos kao dete. Sad zbog novog i lakseg nacina nabavke vazdusne puske, pocela je opsta jurnjava oko nabavke ove "igracke", bar u mom okruzenju.
Inace od puske imam zastavu m56 koja je do skoro sakupljala prasinu, a sad sa sinom planiramo da pazarimo nesto novo.

Pozdrav drugari.Ja sam Mića,iz Obrenovaca sam i odskora sam ponosni vlasnik nove Diane 240 clasic,inace pocetnik kad su u pitanju vazdusne puske :D

Evo i ja da vas pozdravim. Od skoro sam clan ovog vaseg foruma. Naso sam mnogo toga korisnog i poucnog.
Inace imam Hatsan mod 125. 4.5mm,zasad sam prezadovoljan sa njim. U planu imam nestu od Hatsanovih pcp-ova.Galatian mi se svidja kao i Gladius :D , a Hercules je nesto sto bi volio stvarno da imam :cool:
Inace sam iz Herceg-Novog,
Poz iz prelijepe Boke.

pozdrav i dobro nam dosao. eto, sad kad clanovi odu na more imaju ortaka za pucanje :D kazem ja, forum korisna stvar :D

Hvala na dobrodoslici.Inace pusku sam kupio s namerom da se zabavljam sa gadjanjem konzervi :D .posle sati i sati provedenih na netu odlucio sam se za kupovinu Diane 240.i sve je bilo super,svidjali su mi se fiber nisani.E onda mi je palo na pamet,zasto se ne bih uclanio u streljacki klub u mom gradu.I tako se ja uclanih,dosad nisam propustio nijedan trening ;) sad su mi poceli malo i smetati ti fiber nisani,mislim da nisu za gadjanje u metu.Inace svi u klubu koriste Slaviu 631 lux

Pozdrav ja sam branko iz nove pazove sam i posedujem hatsan edge 5.5
Neku madjaricu staru jedno 35 god 4.5 i gamo shadou 4.5 i sve su dobre na svoj nacin

dobrodosao! slobodno se raspisi o tom tvom arsenalu, a necemo ti zameriti ni na nekoj recenziji, slikama ... :D

Bice svega samo malo vremena da ugrabim bio bih zahvalan ako neko ima iskustva sa kometom hteo bi da se ponovim pa mi se svidela njihov orion bp

Users who are viewing this thread

Back