BojanBrennus
New member
Naravno, zasto da ne. Posedujem par solidnih skill-ovaPozdrav Bojane, dobro došao medju ostale sa "crvićima". CNC kažeš, možda će tome ovde da se nađe neka praktična primena.
Naravno, zasto da ne. Posedujem par solidnih skill-ovaPozdrav Bojane, dobro došao medju ostale sa "crvićima". CNC kažeš, možda će tome ovde da se nađe neka praktična primena.
Dobro dosao BojaneNaravno, zasto da ne. Posedujem par solidnih skill-ova![]()
Hahahahha!! Hvala, hvala. Nista nije iskljuceno kad sam ja u pitanju. Sve zavisi hoce li da me uhvati malo ili veliko ludilo.Dobro dosao Bojane
Bravo za CNC, ako ikad odlucis da napravis vazdusnu pusku domace proizvodnje na bazi Zastava PAP konstrukcije imas zagarantovanog kupca!
Salim se, mozda i ne ako bude precizna neka sa dva regulatora, lepa i dobra sta znam…![]()
Obično što si duže izložen onom crvu hvata veće ludilo.Hahahahha!! Hvala, hvala. Nista nije iskljuceno kad sam ja u pitanju. Sve zavisi hoce li da me uhvati malo ili veliko ludilo.![]()
Dobro dosao Filipe...samo nastavi da merkaš, pa ćeš već preseći jednom, a onda da nam se pohvališ...
Dobrodošao Branko.Ako se nađe vremena,otvori novu temu i opiši strelište u Smederevskoj Palanci(zatvoren ili otvoren prostor,pristup,radno vreme).Malo je strelišta po srbiji,tako da je svaki novi prostor veliki plus.pozdrav,zovem se Branko,slucajno sam naleteo na ovaj forum citajuci po netu svasta o vazdusnom oruzju.
imao sam zastavu odavno,kao klinac,sad sa 5 banki,rodila mi se zelja da opet imam neko vazdusno oruzje. to tako valjda ide
cujem i da se nedavno obnovilo streliste ovde u Smed.Palanci,i to je dobra vest. sad razmatram puska ili pistolj,imam veliku garazu zatvorenu pa bi tu bilo bezbedno za pistolj.za pusku je ipak malo.
nadam se da cemo se druziti na obostrano zadovoljstvo !
hocu, kada stignem da odem tamo,i meni je nepoznato potpuno. grad je imao streljacko drustvo od 56-te godine,prestalo je da radi nekada,pa je nedavno obnovljeno. ono sto znam je da je otvoreno streliste za vazdusno oruzje. ali ,kad odem i vidim,o tome u posebnoj temi.Dobrodošao Branko.Ako se nađe vremena,otvori novu temu i opiši strelište u Smederevskoj Palanci(zatvoren ili otvoren prostor,pristup,radno vreme).Malo je strelišta po srbiji,tako da je svaki novi prostor veliki plus.