NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobro dosao Bojane :)

Bravo za CNC, ako ikad odlucis da napravis vazdusnu pusku domace proizvodnje na bazi Zastava PAP konstrukcije imas zagarantovanog kupca!

Salim se, mozda i ne ako bude precizna neka sa dva regulatora, lepa i dobra sta znam… 😆
Hahahahha!! Hvala, hvala. Nista nije iskljuceno kad sam ja u pitanju. Sve zavisi hoce li da me uhvati malo ili veliko ludilo. 🤣

Pozdrav svima,
Ja sam Edi. Iz Zrenjanina sam. Profesionalno se bavim programiranjem. Patim od više hobija: audio, elektronika, biciklizam, uradi sam prčkanje u radionici... Nedavno sam zapatio i streljaštvo. Kupio sam od dobrog prijatelja FX Impact M3, 6.35mm. Zrenjaninci, i gosti, me od letos viđaju u "Arizoni".

Zdravo svima,

Od skoro sam počeo da razmišljam o tome da se oprobam u streljaštvu, 10 m puška i pištolj pa me eto ovde. Zovem se Filip, 41 godina, iz Beograda.

Još uvek nemam ništa svoje od vazdušnog oružja, međutim ozbiljno merkam Artemis PP700 za početak.

Sem toga planiram i u neki klub da se učlanim, da treniram pa ćemo videti kako ide.

pozdrav,zovem se Branko,slucajno sam naleteo na ovaj forum citajuci po netu svasta o vazdusnom oruzju.
imao sam zastavu odavno,kao klinac,sad sa 5 banki,rodila mi se zelja da opet imam neko vazdusno oruzje. to tako valjda ide :)

cujem i da se nedavno obnovilo streliste ovde u Smed.Palanci,i to je dobra vest. sad razmatram puska ili pistolj,imam veliku garazu zatvorenu pa bi tu bilo bezbedno za pistolj.za pusku je ipak malo.

nadam se da cemo se druziti na obostrano zadovoljstvo !

pozdrav,zovem se Branko,slucajno sam naleteo na ovaj forum citajuci po netu svasta o vazdusnom oruzju.
imao sam zastavu odavno,kao klinac,sad sa 5 banki,rodila mi se zelja da opet imam neko vazdusno oruzje. to tako valjda ide :)

cujem i da se nedavno obnovilo streliste ovde u Smed.Palanci,i to je dobra vest. sad razmatram puska ili pistolj,imam veliku garazu zatvorenu pa bi tu bilo bezbedno za pistolj.za pusku je ipak malo.

nadam se da cemo se druziti na obostrano zadovoljstvo !
Dobrodošao Branko.Ako se nađe vremena,otvori novu temu i opiši strelište u Smederevskoj Palanci(zatvoren ili otvoren prostor,pristup,radno vreme).Malo je strelišta po srbiji,tako da je svaki novi prostor veliki plus.

Dobrodošao Branko.Ako se nađe vremena,otvori novu temu i opiši strelište u Smederevskoj Palanci(zatvoren ili otvoren prostor,pristup,radno vreme).Malo je strelišta po srbiji,tako da je svaki novi prostor veliki plus.
hocu, kada stignem da odem tamo,i meni je nepoznato potpuno. grad je imao streljacko drustvo od 56-te godine,prestalo je da radi nekada,pa je nedavno obnovljeno. ono sto znam je da je otvoreno streliste za vazdusno oruzje. ali ,kad odem i vidim,o tome u posebnoj temi.

Klub Sd Jasenica,aktiviran pre par godina,vazdusno streliste od 5 mesta,nadaju se da ce uskoro da se prosire,bar je tako obecao predsednik opstine kad smo bili na sastanku,ja kao predstavnik streljackog saveza Srbije,u jako dobrim sam odnosima sa svima u klubu i tesno saradjujemo,bilo je ovde clanova tog kluba.Mislim da ne rade rekreaciju,sa starijima zbog malog kapaciteta,ali treba proveriti,glavni trener je Verica Jockovic,uglavnom klub u razvoju,hoce da poslusaju savet i to je bitno,to im garantuje napredak i generalno su jedna dobra ekipa ljudi.

Sent from my SM-A346B using Tapatalk

Poštovani
moje ime je Slavko i treba mi pomoć oko odabira i nabavke vazdušne puške za takmičenje. Moja ćerka se bavi streljaštvom i postigla je za nas kao roditelje velike rezultate ( nekoliko puta prvaci Srbije i Vojvodine kao juniori i seniori, ekipno, i prvaci i vicešampioni na ostalim takmičenjima u Srbiji, B i C program 10m pojedinačno i ekipno ). Nemam iskustva sa vazdušnim puškama, devojčica stalno puca sa klubskom puškom Anschutz 335. Da li bi neko mogao da mi pomogne oko odabira modela takmičarske vazdušne puške i uputi gde se mogu kupiti, kao i savet da li kupovati novu ili polovnu pušku. Unapred veliko hvala.
Sportski pozdrav
Slavko

Pozdrav,prvo pitanje je koliko ima godina i da li puca samo serijsku pusku tj. Anschutz 335 ili se puca i standardnom puskom? Koji je klub u pitanju?

poštovani
devojčica je napunila 18 godina i puca samo sa Anschutz 335, to je koliko ja znam, a malo znam, B i C program 10m. Mi živimo u Vrbasu, ali devojčića ide u školu u Suboticu te je trenutno član streljačkog kluba Spartak. Pušku želimo da kupimo kako bi devojčica imala svoju pušku za treninge i takmičenja. Inače devojčica je bila i član streljačkog kluba Vrbas dok nije krenula u srednju školu u Suboticu.
molimo vas za vaše mišljenje i preporuke.
unapred veliko hvala
pozdrav
slavko

Kod Jarića puca u klubu,ok u tom slucaju je moguce samo sa 335 i da nastavi,zbog pravilnika,moze i Slavija 631,ali je 335 bolja opcija svakako.

poštovani
ali 355 se više ne proizvodi, polovnu 355 je teško ili nemoguće naći u dobrom stanju za takmičenje, slavija 631 se takodje ne proizvodi, zamena za slaviju 631 reklamiraju perun 731 , kažu da je perun ista puška slavije. nisam upoznat sa pravilima takmičenja osim da je puška na oprugu, bez optičkih nišana, kalibar 4.5mm, brzina metka 170m/s. da li ima još nešto kao ograničenje? šta kupiti novo od vazdušnih pušaka, a da se može takmičiti? ako se u B i C programu mora koristiti 355 i 631 za par godina tih modela neće biti uopšte jer će sve raspasti od korišćenja šta posle toga koristiti od pušaka. ovo je moje mišljenje kao laika, molim za vaše mišljenje.
pozdrav
slavko

Users who are viewing this thread

Back