Pozdrav za sve, izmedju ostalih sportskih aktivnosti koje redovno upražnjavam uvek je ostajalo vremena i za sportsko gadjanje. Ali posle 4-og deteta u porodici tog vremena je sve manje. Fan sam IDPA i isključivo vazdušnih springerica i vazdušnih pištolja. Privukli su me u najvećoj meri postovi vaših članova Stefana i Bureka u svemiru, i naravno ostale teme o springericama sa foruma. Pošto držim i privatno kondicione treninge kao i časove SB, sve aktivnosti i treninge pišem i beležim na svom vernom garminu, pa koga bude zanimalo može i tamo da me pronadje...
Još jednom pozdrav od Jovana iz Zrenjanina
Ni manje ni više nego Stefan, hvala ti puno, kada budem imao prilike predstaviću svoju skromnu (početničku) kolekciju koja me trenutno uveseljava... A ima tu i dodatnih pitanja naravnoE pa dobro dosao ti nama druze. I u moje ime da se zahvalim sto pored Burekovog pisanja i njegovih postova su te privukli i zainteresovali i moji. Mnogo mi je drago sto neko deli isto misljenje kao Burek i ja. Jos jednom dobrodosao
SM Spring-meister
Ni manje ni više nego Stefan, hvala ti puno, kada budem imao prilike predstaviću svoju skromnu (početničku) kolekciju koja me trenutno uveseljava... A ima tu i dodatnih pitanja naravnoČitamo se uskoro i hvala još jednom za dobrodošlicu
![]()
Ziv bio 
Pozdrav svima.
Ivan,37g,živim na relaciji HR-DE.
Nekad davno se zanimao zračnim oružjem...neko vrijeme bio mir pa opet nabavio u DE nešto,ali to je više stajalo u ormaru,nego što je pucalo,u 6g jedva kutiju 500kom ispucao, Browning X Blade 2.
E sad odlučio nabaviti nešto u HR pa malo više puškarati okolo,izbor pao na Artemis CP2...pa eto me tako i tu tražeći neku pametnu o istome.
poštovaniPozdrav za sve, izmedju ostalih sportskih aktivnosti koje redovno upražnjavam uvek je ostajalo vremena i za sportsko gadjanje. Ali posle 4-og deteta u porodici tog vremena je sve manje. Fan sam IDPA i isključivo vazdušnih springerica i vazdušnih pištolja. Privukli su me u najvećoj meri postovi vaših članova Stefana i Bureka u svemiru, i naravno ostale teme o springericama sa foruma. Pošto držim i privatno kondicione treninge kao i časove SB, sve aktivnosti i treninge pišem i beležim na svom vernom garminu, pa koga bude zanimalo može i tamo da me pronadje...
Još jednom pozdrav od Jovana iz Zrenjanina
Pozdrav ja sam Dejan i za sada imam Zastavu M81A i Anschütz 335
odavno pratim pisanja na forumu , savete itd

Pozdrav svima,
Imam malo više godina od prosekanekada sam se bavio streljaštvom bilo je to davno, sredinom 80tih. Standardni rezultati su varilali od 340-355. U streljani nisam bio od '88. A sad sam već bio 4 puta ove godine. Trenutno malo osvežavam reflekse i streljačku kondiciju. Ne verujem da ću puno ostati u stajaćem stavu, banchrest je pravi penzionerski način i mislim da će to biti to. Još se nisam 100% opredelio za pušku, tu postoje neka kolebanja.. od minimuma do maksimuma..
Toliko od mene za večeras.