NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav ljudi. Moje poštovanje. Ja sam Dušan, iz Smedereva sam.
Veliki sam ljubitelj oružja, naročito revolvera. Planirao sam kupovinu nekog na Co2 kako bih mogao rekreativno da se zezam i gađam u mete ili limenke. U planu mi je bio ASG Dan Wesson 715 od 4 inča, Colt Python Umarex 6 inča i naravno Umarex Smith and Wesson M29 od 6,5 inča ali na dijabole.
Zanimaju me vaša mišljenja i iskustva i gde kupiti i poručiti. Želja mi je najveća Umarex Smith And Wesson model 29 od 6,5 inča ali na dijabole. Nigde u Srbiji ne mogu da ga nađem u prodaji.
Unapred hvala na dobrodošlici.

Dobro nam došli, Milenko, Borise i Dušane! 😁 Drago mi je da nam se pridružuju novi ljudi i ljubitelji ovog našeg hobija. Nadam se lepom druženju, razmeni iskustava i da ćemo svi zajedno još ponešto naučiti jedni od drugih. Slobodno pitajte, pišite i delite svoja iskustva. Mirna ruka i oštro oko svima! 🎯😁

@Crazy_Joe
Moj savet idi do Panim shop-a pa pogledaj njihov inventar, možda nadješ nešto što ti odgovara 😉

Dobro nam došli, Milenko, Borise i Dušane! Drago mi je da nam se pridružuju novi ljudi i ljubitelji ovog našeg hobija. Nadam se lepom druženju, razmeni iskustava i da ćemo svi zajedno još ponešto naučiti jedni od drugih. Slobodno pitajte, pišite i delite svoja iskustva. Mirna ruka i oštro oko svima!

@Crazy_Joe
Moj savet idi do Panim shop-a pa pogledaj njihov inventar, možda nadješ nešto što ti odgovara
И добро дошао и ти нама назад. Надам се да су размирице решене и да су сви остали схватили колико су погрешили а колико си ти био у праву.
Чекамо неко ново представљање ваздушне пушке.

Послато са SM-A556B помоћу Тапатока

Pozdrav svim članovima foruma.
Ja sam Bora, zivim u Kovinu.
Sa streljaštvom sam imao kontakta u dosadašnjem životu ali nikada nisam imao svoju pušku.
Očekujem da na forumu saznam što više o streljaštvu, vrstama i modelima oružja kako bi odabrao ono koje mi najviše odgovara.

Pozdrav narode!

Ime je Igor, nakon studija supruga i ja smo odlucili da se iz Novog Sada preselimo u Silbas. Preko 10godina sam se aktivno bavio brdskim biciklizmom, medjutim udaljenost od Fruske Gore, dva posla i obaveze oko imanja i zivog sveta na istom me je skrenulo na put novih hobija

Naime i supruga i ja smo bili zainteresovani za streljastvo neko vreme i kao poklon za godisnjicu braka, odlucio sam da nas pocastim jednom sasvim obicnom "prelamacom" kral n-05 sa isto tako ne posebnom optikom 4x28.

Zivimo na prilicno velikom placu, i vec aktivno nekih mesec dana vezbam gadjanje, 10-15-25m, stojeci i klececi stav. Mnogo informacija sam uspeo da pronadjem na forumu i veoma sam zainteresovan za druzenje i takmicenja, pa se nadam i susretu sa clanovima na nekim od okupljanja!

@Igor_Silbas

Dobrodošao, Igore! Drago mi je da nam se pridružuje još jedan ljubitelj vazdušnog streljaštva, a posebno neko ko je već ozbiljno zagrizao i vredno vežba. 😊

Lepo je videti da ste supruga i ti zajedno ušli u ovaj hobi, a verujem da će Kral uskoro dobiti i društvo kada krene ono čuveno „samo još jedna puška“.

Ako te zanimaju druženja i takmičenja, na pravom si mestu. Nadam se da ćemo se uskoro upoznati i uživo na nekom od okupljanja ili takmičenja. Do tada, slobodno pitaj sve što te zanima, ovde uvek ima ljudi raspoloženih da podele iskustvo i pomognu.

Veliki pozdrav i dobrodošao na forum! 👋

Dobar dan svima, ja sam Marko Tešić iz Beograda, imam dve vazdusne puske Ekol i Zastavu M 56 obe u 4.5mm kalibru. Imam pitanje za sve vas i molim za pomoć prijatelja, potrebno mi je vreteno klipa i djon za Zastavu M56 nigde ne mogu da nadjem da kupim, pa ako mozete da mi pomognete ako znate gde ima da se kupi ili ako neko od vas ima na prodaju. Unapred hvala i veliki pozdrav za sve🍻

Users who are viewing this thread

Back