NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav ljudi. Moje poštovanje. Ja sam Dušan, iz Smedereva sam.
Veliki sam ljubitelj oružja, naročito revolvera. Planirao sam kupovinu nekog na Co2 kako bih mogao rekreativno da se zezam i gađam u mete ili limenke. U planu mi je bio ASG Dan Wesson 715 od 4 inča, Colt Python Umarex 6 inča i naravno Umarex Smith and Wesson M29 od 6,5 inča ali na dijabole.
Zanimaju me vaša mišljenja i iskustva i gde kupiti i poručiti. Želja mi je najveća Umarex Smith And Wesson model 29 od 6,5 inča ali na dijabole. Nigde u Srbiji ne mogu da ga nađem u prodaji.
Unapred hvala na dobrodošlici.

Dobro nam došli, Milenko, Borise i Dušane! 😁 Drago mi je da nam se pridružuju novi ljudi i ljubitelji ovog našeg hobija. Nadam se lepom druženju, razmeni iskustava i da ćemo svi zajedno još ponešto naučiti jedni od drugih. Slobodno pitajte, pišite i delite svoja iskustva. Mirna ruka i oštro oko svima! 🎯😁

@Crazy_Joe
Moj savet idi do Panim shop-a pa pogledaj njihov inventar, možda nadješ nešto što ti odgovara 😉

Dobro nam došli, Milenko, Borise i Dušane! Drago mi je da nam se pridružuju novi ljudi i ljubitelji ovog našeg hobija. Nadam se lepom druženju, razmeni iskustava i da ćemo svi zajedno još ponešto naučiti jedni od drugih. Slobodno pitajte, pišite i delite svoja iskustva. Mirna ruka i oštro oko svima!

@Crazy_Joe
Moj savet idi do Panim shop-a pa pogledaj njihov inventar, možda nadješ nešto što ti odgovara
И добро дошао и ти нама назад. Надам се да су размирице решене и да су сви остали схватили колико су погрешили а колико си ти био у праву.
Чекамо неко ново представљање ваздушне пушке.

Послато са SM-A556B помоћу Тапатока

Pozdrav svim članovima foruma.
Ja sam Bora, zivim u Kovinu.
Sa streljaštvom sam imao kontakta u dosadašnjem životu ali nikada nisam imao svoju pušku.
Očekujem da na forumu saznam što više o streljaštvu, vrstama i modelima oružja kako bi odabrao ono koje mi najviše odgovara.

Users who are viewing this thread

Back