NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svima ja sa Dimitrije iz Bačke Palanke, od ove godine vlasnik sam Crosman Fury NP + norconia scope 4x32 vazdusne puske i za sada sam prezadovoljan samom puškom :) hvala puno Stefanu sto me je uputio na ovaj forum a i vama ostalima koji ostavljate svoje utiske i iskustva vezana za sve oko VP ... ;)

Poštovani ljubitelji vazdušnog oružja,

još uvek nemam svoju pušku. Čitam savete za kupovinu i želim da vas sve pozdravim! :)

Nema na čemu Dimitrije, ovde ćeš moći da saznaš neke male tajne velikih majstora i da dobiješ dobre savete. Dobro nam došli drugari! :D

Pozdrav svima! Zovu me Neša, iz Novog Beograda sam i trenutno sam u fazi nabavke vazdušne puške. Posedovao sam zastavu 4,5 a sada nišanim noricu spider grs 4,5.

Pozdrav svima,Ja sam Goran iz Beograda,nekada sam se bavio streljastvom,Sada vidim da moze da se kupi puska bez dozvole,i eto meni ostvarenja decackog sna.Imati svoju dobru pusku koju ne morasvda delis ni sa kim.Pretrazujem forum polako ulazim u materiju.Trebace mi saveti i pomoc oko odabira.Za sada toliko...

Veliki pozdrav drustvo ..Ja sam Aleksandar i vec neko vrema sam na sajtu citajuci sa merakom vase postove.Kao klinac sam vezbao strljastvo u streljani kod Zemunske pijace tako da stara ljubav jos nije utihnula.Iz Beograda sam 43 god i promenio sam par puskica trenutno sam na hasanu 125...

Dobrodosao! Nadam se da ti nece biti tesko da se malo raspises o toj 125-ici, ima je dosta na nasim prostorima, ali slabo tekstova, ideja, recenzija....

Sve mi mirise da 125 ide u penziju posto uveliko merkam pcp puske jos od sajma.U svakom slucaju drago mi je da ovakav forum postoji na nasim prostorima gde covek moze da procita i nesto iz prve ruke......

Pozdrav svima, ja sam Branko iz Beograda. Ovde sam prvenstveno da naucim nesto vise o vazdusnom oruzju, a kasnije i kupim nesto za moje potrebe.

Pozdrav
Zoltan iz Bečeja.
Ljubitej sam vazdušnog oružja. Posedjujem stoeger A30,slavia 620 i CO2 pištoj Walter cp99

Pozdrav svima koliko vas ima.Ja sam Zoran iz Jagodine.Od kad je stupio zakon o nabavci vazdusne na licnu nikako da se odlucim sta bi da uzmem pa bi malo da vam postavljam raznorazna pitanja ovde.

Users who are viewing this thread

Back