Ufff, bilo je samo pitanje vremena... Ne bih da baksuziram, ali mislim da cemo svi lagano zavrsiti pricu sa vazdusarama kroz dve godine, jer ce najverovatnije promeniti zakon. Mnogo je ludaka i psihickih bolesnika, kao i decurlije nabavilo neku cevku i rokaju prolaznike sa prozora, svetiljke, sijalice, kola, zivotinje, itd... Mnogo prijava ima, ljudi se zale, imam proverenu informaciju. E sada da ja ispricam svoj primer koji je istinit 101% i veoma zanimljiv:
Pre jedno dve godine sam pazario Ekol Thunder 4.5mm 25j u Arsenalu, pazarim neku jeftinu optiku, kao i torbu na licu mesta i zaputim se preko Brankovog Mosta... Secam se da je pao mrak, da mi djavo nije dao mira, da sam seo na klupicu u onom velikom parku kod Usca, i ne mogu ljudi da se smirim dok ne roknem jednu dijabolu u neku novu metalnu kantu i vidim efekat, penetraciju, dubinu itd. Previse me zanimalo koliko je to 25j i sta sve moze. Posle te kante, postavim ja metu na drvo, otprilike na oko 15-20 metara od sebe i probam 5 komada da vidim grupu. Mnogo me je svrbelo, previse... U parku je bilo bas mracno i stvarno niko nije prosao pored mene. Napravim ja solidnu grupicu, odlozim pusku u torbu, sve to i dalje lezi na klupici uredno i nesto cackam telefon. Po mojoj proceni je proslo oko 5 minuta, kada su me tri dzipa interventne opkolila, neki su bukvalno po blatu i polju vozili, a jedan dzip je isao stazicama za trcanje. Izlaze svi sa pistoljima vidno uznemireni i uzbudjeni i kazu lezi, lezi odmah, bla, bla... Meni u tom trenutku bas bilo smesno, videli su oni odmah moj izraz lica i skapirali da je neki zajeb. Kazu oni meni da je prijavljen pokusaj atentana iz parkica ka trznom centru

Situacija se ekspresno smirila u roku od par sekundi, skoro svi su izvadili pljuge i zapalili cigaru, poceli da se smeju i pitaju me sto ne idem na Avalu, tamo me kao nece niko dirati. Pitaju za licnu kartu, ja izvadim vojnu legitimaciju, kazem da radim u Specijalnoj Brigadi u Pancevu, da sam u protivteroristickom bataljonu ''Sokolovi'' i da sam upravo tamo krenuo, sto je stvarno i istina bila. Kaze ovaj jedan glavni, ajde ti sa nama u dzip, da te odbacimo do centra, drugi dzip ce nekim svojim putem, a treci ce da ostane i kaze valjda marici i jos nekoj muriji koja se uputila na isto mesto, a valjda pripadaju ''Avali'' koliko sam skapirao, da je u pitanju lazna dojava. Jer, koliko sam skapirao, ako i ovi dodju, onda ce morati sve po zakonu i po proceduri. Ja odmah posle iz centra otisao u Pancevo, apsolutno vise nista nije bilo, niti sam privodjen, niti sam popunjavao neke papircine. Kao da se nista nije desilo, ovo je moja istinita prica. Vi ako hocete verujte, ako nece marim bas. Mozda neko izvuce neki zakljucak i pouku.