). 5 dijabola, sa 10 je mnogo pocepa pa se lose vidi...

GoxyM said:skorpio said:Sta joj je ?
Sad joj nije nista, hehehe. Nekad pljucne dijabolu na 2m, nekad ostane dijabola u cevi.

Proka said:Opruga i kožica verovatno. Si probao da je podmazes malo?
skorpio said:GoxyM said:skorpio said:Sta joj je ?
bar na zastavi je prosto , opruga , dihtung klipa i o ring na cevi i bice ko nova![]()
Sve je jednostavno kad se bar jednom vidi kako se radi. Ja bih za pocetak, kad sve ovo prodje da posetim nekog s' foruma da mi pogleda, pa cu sledeci put sam. Samo me treba uputiti na pravu ili prave osobe.
Proka said:@ GoxyM
Ma mozes da probas i sa par kapi sintetickog motornog ulja. Nije idealno al njoj svakako treba servis, pa mozes sa ovim da probas da je malo vratis u zivot dok se ne sredi ovo stanje. Pa posle.kod majstora.
Zeznuh se pa napisah dve poruke jednu za drugom. Ne zamerite...![]()
GoxyM said:Proka said:@ GoxyM
Ma mozes da probas i sa par kapi sintetickog motornog ulja. Nije idealno al njoj svakako treba servis, pa mozes sa ovim da probas da je malo vratis u zivot dok se ne sredi ovo stanje. Pa posle.kod majstora.
Zeznuh se pa napisah dve poruke jednu za drugom. Ne zamerite...![]()
Ne zameram, sto bi rekli "opusteno, kao kod zubara" :lol: Cuo sam da ovde na forumu nema VI kanja, pa mozemo odma na ti, kao da smo ovce cuvali zajedno. HM cuj ovce u sred Dorcola. :roll: Hvala na info, kapnucu par kapi, ako nadjem kod nekog. Jakoristim polu sintetiku.

Al da su ekstra, jesu. Resavam se da pazarim jednu kutiju, cisto da probam...
) posto je laksa mnogo od Peruna a i kao sto sam vec pricao, nisani su tiha jeza (a u podrumu mi samo jedna sijalica radi, druga crče...).