ONLINE Izazov u vreme korone

kircan said:
golubgox said:
Evo ja da se "pohvalim", doduse nije u vreme vanrednog stanja, ali nikakve razlike nema :lol:

Vazdusna puska Anschutz 335
Dijabole Sport S Match
5 dijabola u metu
Stav 10m, mehanicki nisan.
3x10 i 2x9, ukupan zbir 48 od mogucih 50
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Cestitam. Kolega golube ovo je fantazija. Da ispucam ovakvu grupu ljudi ne bi mogli da zive od mmene koliko bi se hvalio

Hvala kolega, iskreno lepo izgleda. Imao sam i ja malo hvalisanja, nije na odmet, ali nista preterano, ipak, ne puca se stalno ovako :D Ispod je jos jedna slika, sa krugom manje, ipak je jedna morala da pobegne i upropasti sve, ne vredi :lol:

809-A8-F5-D-2059-4176-A2-A0-BC9-FBE29-B865.png

Sa istom puskicom, takodje stav, 10m, 5 dijabola.
3x10, 1x9 i 1x8, ukupan zbir 47 od mogucih 50.

Pozdrav nov sam naforumu pa rekoh da vam se pridružim u ovom izazovu danas pucao a pre nekoliko dana sam pazario pušku springericu norica shooter 190m/s puška je fabrički upucana na 10 m ja sam gadjao sa rastojanja od 15 m nisam imao stalak da je upucam na tu daljinu pa sve iz stava.pucao sam sad koliko sam uspeo da je upucam a i da smirim ruku to je pitanje evo mete

Bravo kolega, sve u crno, jos kad se malo naviknes i razradis pusku to ce biti jos bolje. I ja sam danas gadjao ali ne mogu da nadjem sliku
btw kolega ivane, ako je fajl prevelik okaci sliku na neki sajt tipa image bb i odatle share
lakse je nego smanjivati

Posle malog zastoja izazvanog vecom kolicinom posla stiga sam da se malo zabavim
probao sam dijabole umarex i cometa na 16-17 metara i rezultati su bili ocajni. grupe oko 5 cm. pucano iz cz200t sa naslona. Kontrolna grupa je bila sa jsb express koje su bile u 1cm ili manje mozda, nisam merio.
Zatim sam gadjao gong sa 17m iz stava sa cometa dijabolama. Kakav je moj stav, dijabole su super.
Uglavnom jos jedan ugodan sat zabave u dvoristu.
Sutra nastavljamo

Attachments

• qq 17m stav cometa.jpg
    qq 17m stav cometa.jpg
    50 KB · Views: 1,007
  • qq cometa 16m.jpg
    qq cometa 16m.jpg
    29.2 KB · Views: 1,007
  • qq jsb express 16m.jpg
    qq jsb express 16m.jpg
    32.8 KB · Views: 1,007
  • QQ umarex 16m.jpg
    QQ umarex 16m.jpg
    40.5 KB · Views: 1,007
Resih i ja da se oprobam u pucanju iz stava u da podelim rezultate sa vama. Pucano sa zastavicom na 10m po 5 komada . Grupe nisu neke ali za prvi put nije lose
Dijabole su jsb exact 0.547g
:D

Attachments

• IMG_20200411_092527-min.jpg
    IMG_20200411_092527-min.jpg
    488.8 KB · Views: 965
  • IMG_20200411_092540-min.jpg
    IMG_20200411_092540-min.jpg
    516.1 KB · Views: 965
Zanimao se malko. Standard, 8m po 5 komata, stav. Malo RWS Training malo JSB Match (žuti, 0,52grama). Grupe od 10 do 18mm CTC. Ja zadovoljan... Na svakoj meti mora makar po jedna da iskoci... :twisted:

3968f42c442df275360cc9fd2a09c26e.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

@Proka nije to do tebe. Puška je kriva za tu po jednu.

Ja iz Priest-a ispucao jedan okvir 12 komada na 15 m stojeći. Optika 16x I baš je zeznuto. Zamorio sam se dobrano, a nisam baš slabašan :D
IMG_20200411_185631_copy_2048x1536.jpg

Ma naravno da je do puske. Ili dijabola ili vetra ili osvetljenja ili poskupljenja soli na buvljoj pijaci u Jemenu.... :lol:
Sto kaze ona izreka:"Nisi pravi strelac dok ne mozes da smislis bar 10 izgovora zasto pogoci nisu dobri." :lol:
Goxy, na 15m sa tim uvecanjem ce svako da se zamori. Meni musica seta a mogu da zamislim kako je na 16x... :shock:

Ma seta brate. Ja primecujem. Kad je ko ona meta prva desno e ondak je dobro. Al dobro, necu ni ja da tupim mnogo sad. Vrlo sam zadovoljan sa ovim grupama al zna da bude i bolje. Je...i ga, mozda i ja mnogo hocu... :lol:

Evo malo i mojih najsvežijih dostignuća iz stava, 10m. Prvo puška, a onda pištolj, to je tek komedija.

Attachments

• 02.JPG
    02.JPG
    813.1 KB · Views: 934
  • 01.JPG
    01.JPG
    723.5 KB · Views: 934
Puska je za bez komentara. 👌
Ovo iz pistolja je odlicno sto se mene tice. Jednom sam u klubu probao da gadjam iz pistolja, bio neki IZ, springer. Od 10 dijabola uspeo sam 4 da ubodem negde u metu, ni jedna u crno. :lol:
Trese se ruka ko da sam u struju ukljucen...
Bolje mi leze duge cevi... :D
A i ovaj Walther je lepota.

@Proka, ovo što ja pogđam pištoljem navežba se brzo. Pištolj je, bar meni, fizički manje zahtevan od puške a skoro isto zanimljiv. I izazovniji u smislu posledica svake greške u okidanju (mala greška i mašiš crno 100%)

sportex said:
I izazovniji u smislu posledica svake greške u okidanju (mala greška i mašiš crno 100%)

To ti kazem. Ja i sa puskom ponekad zeznem okidanje, sa pistoljem bi to bila tragikomedija... :lol:
Al nisam mogao da verujem da mi ruka onoliko drhit.

Momci, svaka vam cast, dobre grupe.
a goxy , to sa optikom je maltene neizvodljivo, jako je tesko, narocito sa tim uvecanjem, morad da pucas na prepad.

Mogli bi da probamo na 15m iz ruke. Ovde na 10 vec ste svi apsolvirali, i ja sam jednom dobro gadjao.
da vidimo kako ce nam ici na vecoj distanci

kircan said:
da vidimo kako ce nam ici na vecoj distanci
Meni ce Isto ko i na 10m samo minimum 50% losije... :lol:
Prihvatam. Danas crveno slovo, ne radi se, pa ce se malo vise olova prosvira kroz cev... Nadam se....

Proko , ti si mi jedina nada , ostali me ignorisu :lol: ja pojma nemam iz stava ali na onaj moj izazov sa naslona 20 metara 30 komada springerica niko nece da odgovori :lol: pa kada ti stigne optika ;)

Users who are viewing this thread

Back