glale said:Znam da je tesko,ali nigde ne zurim,ako naleti nesto pametno,naravno da cu uzeti.Dvoriste mi je dugo oko 32-33 metra,pa mi je zanimljiv i Perun731 kad dodje.U selu se nikad nezna,znam za dve 335-ice,jedna nije na prodaju,za drugu jos nisam pitao.Kad naletim na coveka,pitacu.Bicete obavesteni ako pazarim nesto(ima par Slavia 620 ali su im cevi dosta lose)
Nisu kod jednog coveka, mislio sam mozda kupiti pa spasavati ali nisu za prodaju.iggypop said:glale said:Znam da je tesko,ali nigde ne zurim,ako naleti nesto pametno,naravno da cu uzeti.Dvoriste mi je dugo oko 32-33 metra,pa mi je zanimljiv i Perun731 kad dodje.U selu se nikad nezna,znam za dve 335-ice,jedna nije na prodaju,za drugu jos nisam pitao.Kad naletim na coveka,pitacu.Bicete obavesteni ako pazarim nesto(ima par Slavia 620 ali su im cevi dosta lose)
Da li taj covek,sto ima par losih Slavia 620, ima zadnji nisan na prodaju.
nick88 said:Jel tacno da se Perun 734 vise ne proizvodi,negde sam to procitao na netu![]()
glale said:nick88 said:Jel tacno da se Perun 734 vise ne proizvodi,negde sam to procitao na netu![]()
Tačno je kolega.Na žalost
Glock17 said:glale said:nick88 said:Jel tacno da se Perun 734 vise ne proizvodi,negde sam to procitao na netu![]()
Tačno je kolega.Na žalost
Ali zato ima jos 731 po meni bolje resenje, a ko planira da nabavi sad je trenutak.
Mislim da jesu ali se rasprodaje poslednja zalihaDusambej said:Glock17 said:glale said:Tačno je kolega.Na žalost
Ali zato ima jos 731 po meni bolje resenje, a ko planira da nabavi sad je trenutak.
Zar nisu sve ugasili i 731?
To bi bio pogodak za sve pareProka said:Samo, zivo me zanima kakvi su planovi u fabrici ZVS, kakvu li zamenu za Peruna planiraju? Ne bi bilo lose da krenu sa proizvodnjom kopije CZ200.. :idea: