Perun 734

Ajmo kolega, daj slike prangije i pogotke. Nek je sa srecom kupovina. Drago mi je ako sam pomogao! Kao sto sam rekao, odlicna je puska, zaljubices se. :D

Lepa bas, ista kao moja
Proveri cev, da li se malo klima kada je uhvatis za prednji nisan. Moja takva dosla iz prodavnice pa sam je dotegao malo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne klima nista, pogadja sve sto nanisanim :)
Prethodni vlasnik je sa njom trenirao 10m iz stava, tako da je normalno rukovano sa puskom, a on ju je prodao jer mu je bila previse jaka za 10m.

Jasno, onda bi trebalo da je sve ok ako je bila u rukama ozbiljnog coveka. Ja kada sam je porucivao sam napomenuo prodavcu da provere bas to pre slanja i rekose da ne brinem, nihov serviser je sve proverio..
Cim sam je izvadio iz kutije sam video da nije
To mi je palo na pamet posto sam prethodno iscitao temu Slavia634

Sent from my iPhone using Tapatalk

glale said:
Znam da je tesko,ali nigde ne zurim,ako naleti nesto pametno,naravno da cu uzeti.Dvoriste mi je dugo oko 32-33 metra,pa mi je zanimljiv i Perun731 kad dodje.U selu se nikad nezna,znam za dve 335-ice,jedna nije na prodaju,za drugu jos nisam pitao.Kad naletim na coveka,pitacu.Bicete obavesteni ako pazarim nesto(ima par Slavia 620 ali su im cevi dosta lose)

Da li taj covek,sto ima par losih Slavia 620, ima zadnji nisan na prodaju.

iggypop said:
glale said:
Znam da je tesko,ali nigde ne zurim,ako naleti nesto pametno,naravno da cu uzeti.Dvoriste mi je dugo oko 32-33 metra,pa mi je zanimljiv i Perun731 kad dodje.U selu se nikad nezna,znam za dve 335-ice,jedna nije na prodaju,za drugu jos nisam pitao.Kad naletim na coveka,pitacu.Bicete obavesteni ako pazarim nesto(ima par Slavia 620 ali su im cevi dosta lose)

Da li taj covek,sto ima par losih Slavia 620, ima zadnji nisan na prodaju.
Nisu kod jednog coveka, mislio sam mozda kupiti pa spasavati ali nisu za prodaju.

Steta,trazim zadnji nisan za slaviu 620,ili neko resenje.Mzda neko zna da li mogu da namotiram oba nosana od neke druge puske. Postoje jeftini nisani od nekih Gamo modela.Oba za 10e.
pozdrav

Samo, zivo me zanima kakvi su planovi u fabrici ZVS, kakvu li zamenu za Peruna planiraju? Ne bi bilo lose da krenu sa proizvodnjom kopije CZ200.. :idea:

Mislim da bi bio dobar potez da neko kupi licencu i mašine naravno uz održavanje kvaliteta.Ima ta puška i dalje potražnju ako nigde drugde bar u ovom delu Evrope.

Proka said:
Samo, zivo me zanima kakvi su planovi u fabrici ZVS, kakvu li zamenu za Peruna planiraju? Ne bi bilo lose da krenu sa proizvodnjom kopije CZ200.. :idea:
To bi bio pogodak za sve pare :)

Users who are viewing this thread

Back